Video: Kim Kardashian bryder tavsheden om røveri

Kim Kardashian flasher ofte sine dyre smykker på den røde løber, så røverne vidste lige, hvad de skulle gå efter.

Kim Kardashian flasher ofte sine dyre smykker på den røde løber, så røverne vidste lige, hvad de skulle gå efter.

Foto: All Over

Det er nok de færreste, der ikke har hørt om Kim Kardashians frygtelige røveri i oktober. Men hovedpersonen selv har ikke kommenteret den traumatiske oplevelse... før nu. 

I et nyt "sneak peek" fra den 13 sæson af "Keeping Up With The Kardashian" åbner Kim Kardashian endelig op om røveriet. Den 36-årige tv-stjerne fortæller i klippet sine søstre om den skæbnesvanger nat.

Og den ellers så cool Kim er nu grædefærdig, da hun gennemlever, hvordan hun blev truet med en pistol. 

- Jeg har et splitsekund til at tage den her beslutning, kan jeg nå at løbe ned af trapperne og risiskere at blive skudt i ryggen, siger en grådkvalt Kim. 

- Der er ingen vej ud, fortsætter hun. 

Kim Kardashian var i Paris, da hun blev udsat for det voldsommr røveri. Realitystjernen blev vækket klokken tre om natten af flere mænd iklædt falske politiuniformer. 

Hun blev bagbundet, fik tape for munden og blev låst ude på toilettet. Røverne skulle angiveligt være sluppet af sted med smykker til en værdi af over 70 millioner kroner, blandt anden Kims kæmpe forlovelsesring fra manden Kanye.

Alle smykkerne er dog allerede blevet smeltet om og solgt, på nær den 24 milloner kroner dyre forlovelsesring, som stadig er i en ukendt gerningsmands varetægt. 

10 personer skulle være tiltalt i forbindelse med det store røveri. 

Du kan se videoen, hvor Kim Kardashian åbner op om det grusomme røveri herunder: 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close