Hollywood15. januar 2017

Kim Kardashian blev udsat for voldsomt røveri: Her er hendes politiafhøring

Reality-stjernen Kim Kardashian blev i begyndelsen af oktober sidste år udsat for et voldsomt røveri i sin luksuøse lejlighed i Paris. Nu er politiafhøringen af hende – foretaget få timer efter røveriet – blevet lækket. Læs her, hvordan Kim Kardashian selv beskrev mareridtet over for politiet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kim_kardashian_6.jpg
 Foto: All Over

Kim Kardashian gennemlevede i begyndelsen af oktober sidste år et sandt mareridt. Her trængte gerningsmænd ind i hendes luksuøse lejlighed i Paris og røvede hende for smykker til en svimlende million-værdi.

Nu er politiafhøringen af reality-stjernen – der blev foretaget få timer efter røveriet – blevet lækket, og den beskriver i al sin gru, hvordan den 36-årige Kim Kardashian oplevede mareridtet i begyndelsen af oktober.

Politiafhøringen er ifølge det britiskemedie Daily Mail blevet lækket til det franske medie Le Journal du Dimanche.

Den 36-årige mor til to beskriver i politirapporten, hvordan hun den 3. oktober sidste år vågnede klokken 02.35 om natten på grund af en mærkelig lyd.

- Jeg hørte en lyd ved døren, ligesom fodtrin, og jeg råbte, hvem det var. Men ingen svarede.

- Jeg ringede efter min bodyguard klokken 02.56. På samme tid kunne jeg gennem døren se to mennesker ankomme med en mand fra receptionen, og han var bundet, fortalte Kim Kardashian ifølge Daily Mail i sin politiafhøring.

Manden fra receptionen blev efterfølgende identificeret som den 39-årige Abdulrahman. Røverne truede ham med en pistol og fikpå den måde adgang til Kim Kardashians luksuøse Paris-lejlighed.

Kim Kardashian beskriver herefter i politiafhøringen, hvordan en maskeret røver dernæst greb fat i hende og hev hende ud på gangen.

- Han havde handsker på. Han spurgte mig, hvor smykkerne og pengene var. Han hev fat i mig og trak mig ud på gangen. Jeg var iført en badekåbe, nøgen under. Herefter hev de mig ind i soveværelset og smed mig ned på sengen.

- På det tidspunkt bandt de mig med plastikkabler og tape, og så tapede de min mund og ben. Derefter trak de mig ud på badeværelset, fortæller Kim Kardashian i politiafhøringen, hvor hun også kommer med en detaljeret beskrivelse af de to røvere, der tiltvang sig adgang til hendes lejlighed:

- Begge mænd havde maske på, den ene var iført skimaske, havde en kasket på og var iført en jakke med ”Politi” på.

- Den anden mand var iført det samme ”Politi”-tøj, men han var ikke iført en skimaske. Manden med skimasken var omkring 170 centimeter høj, tynd, iført sorte bukser og sorte sko.

- Den anden mand, også europæer, var højere, og han blev sammen med sikkerhedsvagten. Han var omkring 180 centimeter høj og var klædt på samme måde som den anden. Det var ham med skimasken, der blev hos mig.

Røverne gennemrodede herefter Kim Kardashians lejlighed, hvor de stjal smykker og værdigenstande for millioner.

Undervejs forlangte de, at Kim Kardashian viste dem, hvor hun gemte sine mest værdifulde smykker. Særligt var de interesseret i at finde hendes forlovelsesring, der har en værdi af over 20 millioner danske kroner.

- Jeg sagde, at jeg ikke vidste, hvor den var. Han tog en pistol frem, og jeg viste ham ringen, forklarede Kim Kardashian overfor fransk politi.

- Jeg glemte at fortælle jer, at de gennemrodede min pung og tog alt, da de smed mig på sengen. I mit smykkeskrin var der to diamantarmbånd fra Cartier, en guldbelagt Jacob-halskæde med diamanter, diamantøreringe fra Loraine Schwartz og andre smykker fra Yanina.

- Derudover stjal røverne også en halskæde med min søn Saints navn på. Der var også et diamantkors fra Jacob. Der var to ringe i gult guld. Jeg tror, de røvede mig for 10 millioner dollars, udtalte Kim Kardashian få timer efter røveriet.

Det vidste sig senere hen, at hun var blevet frarøvet smykker og værdier for næsten 70 millioner danske kroner.

Politiet har anholdt 17 personer i sagen.

Se billeder af Kim Kardashian i galleriet herunder:

Kim Kardashian er tilbage i New York efter det voldsomme røveri i Paris

Sponsoreret indhold