Hollywood6. september 2017

De har filmet i ti år, men TO ting fortryder Khloé

"Keeping up with the Kardashians" har 10 års jubilæum i år, men det er ikke alt, som Khloé Kardashian er vild med er blevet filmet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5883423a.jpg
 Foto: All Over

I år er det 10 år siden, at "Keeping up with the Kardashians" løb over skærmen for første gang i USA.

Siden er Khloé, Kim, Kourtney, Kylie, Kendall, Kris og resten af familien blevet mere end bare TV-stjerner. De er blevet verdensomspændende kulturfænomener.

Men det er ikke alt, som Khloé Kardashian er lige vild med har været vist på TV.

Det skriver hun i et essay, som hun har skrevet til bladet Glamour. Og faktisk fortæller Khloé i essayet, at hun i starten ikke var sikker på, at hun gad at være med i programmet.

- Vi var på besøg hos min mor, vi havde altid de her store familiemiddage. Ryan Seacrest kom forbi, og han sagde: "I er skøre, I bliver nødt til at være på TV". Og min mor og Kim var klar til det, men Kourtney og jeg havde virkelig ikke lyst. Vi var sådan helt: "Nej, vi kan godt lide vores liv. Vi kan godt lide de,t vi laver", men Ryan sagde, at det var hele familien, eller ingen overhovedet, skriver Khloé i Glamour.

Og sådan blev det altså til, at hele familien skrev under på kontrakten med TV-stationen E!. Vel at mærke først efter, at Kris Jenner havde overbevist Khloé og Kourtney om, at det ville være godt for deres tøjforretning, hvis de var med i realityprogrammet.

Men efter ti år foran kameraet, så er der dog ting, som Khloé ville ønske aldrig havde været vist på TV.

- Ting som Kims røveri og Caitlyns kønsskifte. Det er de ting, som vi ville ønske, vi aldrig havde filmet, fortæller Khloé, og fortæller også om processen for, hvordan ting kommer med i programmet.

- Vi tænker aldrig: "Oh, lad os gøre det her til sæson ni". Det her er vores liv, og det er de ting, der sker. Og det er skørt, for når vi vælger ikke at optage en ting, så føler folk sig forrådt. Men når vi så filmer for meget, så er de sådan helt: "Oh, I skulle aldrig have filmet det", skriver Khloé.

Kim talte ud om røveriet på TV

En af de ting, som Khloé ikke er vild med har været vist på TV, er perioden efter det voldsomme røveri, som Kim Kardashian var udsat for sidste år i Paris.

Her blev hunbagbundet, fik tape for munden og blev låst ude på toilettet. Røverne skulle angiveligt være sluppet af sted med smykker til en værdi af over 70 millioner kroner, blandt anden Kims kæmpe forlovelsesring fra manden Kanye West. - Jeg har et splitsekund til at tage den her beslutning, kan jeg nå at løbe ned af trapperne og risikere at blive skudt i ryggen, fortalte en grådkvalt Kim i "Keeping up with the Kardashians". Den nye sæson af "Keeping up with the Kardashians" har premiere på amerikansk TV den 24. september.

Du kan se billeder af Khloé Kardashians vilde forvandling igennem de seneste 10 år i galleriet herunder

Khloé Kardashians vilde forvandling

Sponsoreret indhold