Hollywood27. oktober 2017

Kristin Davis om aflyst "SATC"-film: Måske vi kan finde en løsning

Kristin Davis, der spillede Charlotte York i "Sex and the City", håber stadig, at der kan findes en løsning, så en tredje film om livet i New York kan blive en realitet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.2111887i.jpg
 Foto: All Over

Fans verden over blev ekstremt skuffede, da det i slutningen af september kom frem, at der ikke kommer en tredje "Sex and the City"-film.

Men det kan være, at vi ikke skal slukke håbet helt endnu. I hvert fald ikke, hvis man spørger Kristin Davis, der spillede Charlotte York.

- Jeg er bare taknemmelig. Og jeg ved, at mine medspillere er taknemmelige for vores fansupport, at vi har hinanden, og at vi elsker hinanden. Vi vil stadig... Måske finder vi ud at lave noget sammen, jeg ved det ikke, det ville være fantastisk, fortæller Kristin Davis i et interview med E!Online.

- Jeg føler bare, at det er en positiv ting hele vejen rundt. Jeg er ked af, at vi ikke laver filmen, men på samme tid, så elsker jeg supporten og jeg er taknemmelig for den, fortsatte Kristin i interviewet.

Det er dog ikke alle filmens stjerner, der har det på samme måde som Kristin Davis.

Kim Cattrall, der spillede Samantha Jones, har været meget åben omkring, at hun ikke havde lyst til at lave en tredje film.

Hun anser da heller ikke de tre andre piger som sine veninder.

- Vi har aldrig været venner. Vi har været kollegaer og på mange måder er det et sundt sted at være, fordi så har du klare linjer mellem dit profesionelle liv og dit personlige liv. De har alle børn, og jeg er ti år ældre end dem, og specielt efter serien sluttede har jeg brugt et meste af min tid uden for New York, så jeg ser dem ikke. Det vi havde til fælles var serien, og serien er slut, fortalte Kim i sidste uge i et interview med Piers Morgan. Faktisk kan Kim Cattrall slet ikke huske, hvornår hun sidst havde kontakt med sine tre tidligere kollegaer. - Det må have været til et eller andet event. Jeg husker det slet ikke. Og det er en anden ting, der er virkelig skuffende. Ingen prøver nogensinde at kontakte dig og sige: "Hvordan går det?", fortalte Kim også til Piers Morgan.

"Sex and the City"-fans jublede, da det tilbage i december sidste år kom frem, at en tredje film om Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda var i støbeskeen.

Men kort tid inden indspilningerne skulle til at i gang, kunne Daily Mail afslører, at det kommende filmprojekt var kuldsejlet.

Det var angiveligt Kim Cattrall, der havde stillet en lang række krav, som ikke kunne opfyldes, og derfor blev der altså ikke nogen ny film om den fashionable kvartet på Manhattan.

Produktionen af den tredje film skulle ellers have været påbegyndt tilbage i september, men da filmselskabet Warner Bros, der står bag "Sex and the City"-filmene, ikke ville indfri Kim Cattralls krav, blev hele projektet skrinlagt.

Michael Patrick King, der også står bag de originale TV-afsnit, havde ellers et manuskript klar, men nu ser det ud til, at det aldrig ser dagens lys.

- Manuskriptet er fantastisk. Fansene ville ellers have elsket filmen, men Warner Bros kunne ikke opfylde hendes latterlige krav. Kim har sat alles liv på stand-by. Hendes opførsel er meget skuffende. Vi skulle optage filmen, og nu spekulerer alle over, om filmen nogensinde bliver lavet. Alle er meget kede af, at fansene nu går glip af, hvad der skulle være en vidunderlig historie om vores fire favoritkvinders liv, lød det fra en insider i september.

Du kan se, hvordan "Sex and the City"-stjernerne ser ud i dag, i galleriet herunder

Sex And The City stjernerne i dag - april 2017

Sponsoreret indhold