Hollywood23. december 2016

Jubii! Nu kommer "Sex and the City 3"

Et amerikansk magasin har fået en kilde til at bekræfte, at der kommer endnu en film om Carrie Bradshaw og hendes tre bedste veninder Miranda Hobbes, Charlotte York og Samantha Jones.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/16.2.55067351_1.jpg
 Foto: All Over

Har du savnet Carrie, Miranda, Samantha og Charlotte? Og har du altid drømt om endnu et gensyn med de fire bedsteveninder og deres skønne og skøre liv i New York?

Ja, så er der godt nyt!

Ifølge det amerikanske magasin Radar Online er der nemlig en tredje ”Sex and the city”-film på vej, og alle fire hovedpersoner, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis og Candace Bushnell, har sagt ja til at medvirke.

- Alle kvinder har officielt sagt ja til SATC-filmen nummer tre, udtaler en kilde tæt på castet til Radar Online.

- Aftalen er i hus, og manuskriptet er godkendt af alle kvinder, tilføjer kilden ifølge det amerikanske magasin.

Sarah Jessica Parker, der som bekendt spiller seriens helt store hovedrolle som klummeskribenten Carrie, var dog tæt på ikke at ville medvirke i den tredje ”Sex and the city”-film. Hun havde nemlig problemer med manuskriptet.

- Til at begynde med var Sarah Jessica Parker ikke ombord, fordi hun ikke kunne lide ideen med, at karakterne skulle portrætteres i et mere voksens lys, fortæller kilden til Radar Online.

Der blev dog foretaget ændringer i manuskriptet, og det fik angiveligt den 51-årige skuespiller til at takke ja alligevel.

Optagelserne til den tredje film begynder ifølge Radar Online til sommer. Hvad tredje film skal handle om, er der endnu uvist.

”Sex and the city”-serien blev sendt fra 1998 til 2004 og blev i 2007 listet på Time magazine's "100 Best TV Shows of All-TIME."

”Sex and the city: The movie” udkom i 2008 og to år senere udkom anden film, “Sex and the city 2”.

Se billeder af stjernerne dengang og nu i galleriet herunder:

"Sex and the City"-kvinderne oser stadig af frækhed

Sponsoreret indhold