Kris Jenner shopper amok til børnebørnene

Kris Jenner sparer ikke på noget, når hendes børnebørn skal forkæles.

Kris Jenner sparer ikke på noget, når hendes børnebørn skal forkæles.

Foto: All Over Press, PR

Kris Jenner, det 62-årige overhoved i "Keeping Up With the Kardashians"-familien, får for tiden forøget kuldet af børnebørn betragteligt. 

Mandag kom Kim Kardashian og Kanye Wests tredje barn til verden, Khloé Kardashian har termin i marts, mens Kris Jenners yngste datter, 20-årige Kylie Jenner, angiveligt skal føde sit først barn i slut-februar eller i starten af marts

Derfor har Kris Jenner, der i forvejen har børnebørnene Mason, Penelope, Reign, Dream, North og Saint, været ude at spendere, så hendes kommende børnebørn ikke kommer til at mangle noget.

TMZ kan afsløre, at Kris Jenner var forbi en luksusbørnebutik ved navn Couture Kids på Robertson Boulevard i West Hollywood, hvor hun brugte en mindre formue på barnevogne. 

Mormoren, der ifølge Time er god for over 365 mio. kr., købte ifølge en kilde tre barnevogne fra Silver Cross med modelnavnet "Balmoral". 

Silver Cross kaldes for barnevognenes Rolls Royce og én "Balmoral" koster knap 16.500 kr. Så Kris Jenner måtte altså hoste 49.5000 kroner op for tre barnevogne - to i sort og en i hvid. 

Oven i købet fik "Keeping Up With the Kardashians"-stjernen helt gratis to Wave-klapvogne fra Silver Cross til en værdi af knap 8.000 kr. pr. stk. Om det er mængde- eller kendisrabat, Kris Jenner har fået, melder historien intet om. 

Tidligere er det kommet frem, at Kylie Jenner havde spenderet 440.000 kr. på babytøj, mens Kim Kardashian og Kanye West slog det med flere længder: De havde angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til deres lille, ny datter

Kim og Kanye har i forvejen datteren North på fire og sønnen Saint på to, og man skulle derfor tro, at parret var godt dækket ind, når det kommer til babyudstyr og babytøj, men ifølge Daily Mail har parret shoppet amok, så den lille ny ikke kommer til at mangle noget. 

Kim og Kanye har angiveligt shoppet for 3,3 mio. kr. til babyen, inklusiv en gyngehest dækket i Swarovski-krystaller og en Louis Vuitton-bamse til 1 mio. kr. 

Et af de mere ekstravagante køb er verdens dyreste sut, der kommer fra Suommo Dodo. Den er håndlavet i 18 karat guld, og til prisen på 583.000 kr. kan den også blive indgraveret med podens navn.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Verdens dyreste sut. Foto: PR

- Kim har håndplukket nogle af verdens mest dyre legetøj til sin nyfødte, inklusiv en 831.000 kr. gyngehest dækket i Swarovski-krystaller, en Steiff-bamse fra Louis Vuitton til 1 mio. kr. og en limited edition Suommo Dodo-sut til 583.000, afslører en kilde til Daily Mail.

Selv hendes rapper-mand Kanye West, der er god for næsten 1 mia., synes, at konen har shoppet lidt for meget. 

- Hun er ude af kontrol, forklarer insideren. 

Udover det ekstravagante legetøj har stil-ikonet shoppet en garderobe til den lillepigen for 600.000 kr., og så har hun købt en vugge fra Dolce Notte til over 30.000 kr. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vuggen er heller ikke den gængse fra IKEA. Foto: PR

Den moderen til tre har angiveligt også indrettet en baby-spa, så både mor og barn kan blive forkælet.

- Kim har også fået lavet en baby-spa i huset med en massør, plus en specielt yogastudie og en pool til småbørn, tilføjer den velinformerede kilde. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close