Kris Jenner køber hus til 62 millioner kroner

Kris Jenner.

Kris Jenner.

Foto: All Over

Ligesom resten af hendes familie, så elsker Kris Jenner at købe et nyt sted at bo i ny og næ.

Så ligesom at både Kylie, Kendall og Kim har været aktive på boligmarkedet i løbet af 2017, så har Kris nu også været en tur hos ejendomsmægleren.

Her har hun fundet et 875 kvadratmeter stort hus, som hun har betalt 62 millioner kroner for. Det skriver bolighjemmesiden Trulia

Vil du tæt på de kendte, men har du ikke 62 millioner kroner? Så køb et abonnement på SE og HØR i stedet

Ikke nok med, at Kris bliver genbo til Kim og Kanye, så får hun også hele seks soveværelser og syv badeværelser i det store hus. 

Huset har desuden et stort og rummeligt køkken med alt, hvad hjertet kan begærer, når det kommer til madlavning. I stuen finder man en stor og hyggelig pejs, så Kris kan invitere hele familien forbi til hjemmehygge i flammernes skær. 

Derudover finder man to spisestuer, en eksklusivt til morgenmadsspisning og en til de store familiemiddage. I den store spisestue er der et stort vinskab, der kan holde de dyre vine ved den helt rette temperatur. 

Kris Jenner får også masser af muligheder for at underholde børnebørnene. Her er nemlig et spillerum, en biograf, stor swimmingpool og et spabad til ti personer. 

Realitystjernen får desuden et kæmpe walk-in closet, hvor hun kan gemme sine mange kjoler af vejen. 

Shopper huse som gale

Selvom Kris Jenner nu har købt et hus i Hidden Hills, så har hun stadig sit store hus i Calabasas, ligesom hun også ejer en lejlighed i Los Angeles' Westwood-bydel. 

Mens Kris Jenner altså har været på endnu et boligindkøb, så har resten af familien haft travlt med at sælge på det seneste. 

Kylie Jenner har været den helt store sælger, hun har inden for det seneste år solgt hele to af sine huse. Hun tjente sammenlagt 10 millioner kroner på det to bolighandler.

Også Kendall er lidt af en boligshopper. Tilbage i 2016 købte hun nemlig et hus for 41 millioner kroner, men solgte det så igen i år. Hun valgte i stedet at købe et nyt hjem til 54 millioner kroner

Den del af Kardashian-klanen, der har lavet det allerbedste salg i år, må dog siges at være Kim og Kanye. De solgte nemlig tidligere på året deres overdådige hjem i Bel Air. Det tjente de svimlende 60 millioner kroner på

Kris Jenner har siden 90'erne været igennem lidt af en forvandling. Den kan du se i galleriet herunder

Kris Jenners forvandling - januar 2017

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close