Kim og Kanye scorer svimlende millionbeløb på hussalg

Foto: All Over

Super-parret Kim Kardashian og Kanye West har lavet en af de største ejendomshandler i det populære Bel Air-område i Californien.

De har solgt deres enorme ejendom for omkring 117 millioner danske kroner, og det giver dem altså 60 millioner kroner lige ned i lommen, da de i 2013 gav 57 millioner kroner for huset. Det skriver The Sun

Siden parret købte huset for fire år siden, har de renoveret stort set det hele. Det vides ikke, hvor mange penge de har brugt på det, men der er nok ikke tale om håndører. 

Ifølge det amerikanske medie TMZ er det den dyreste ejendomshandlen i området nogensinde. 

Huset er 930 kvadratmeter og er blevet købt af den ukrainske filantrop Marina Acton, som angiveligt vil flytte til Los Angeles for at forfælge drømmen om en musikkarriere. 

 

Kim og Kanyes hus, som er solgt for 117 millioner.

Det betyder, at Kim og Kanye nu for tralvt med at renovere deres nye hus, som de har købt for 130 millioner kroner. Det skulle gerne nå at blive færdigt, inden parret siger velkommen til deres tredje barn i december.

Det nye hus købte de faktisk allerede i august 2014 fra Lisa Marie Presley, som de har endnu ikke boet i det, da det skulle renoveres. 

Men mon ikke der er plads nok til de to, deres to børn North og Saint og den kommende baby, som de får med en rugemor. 

Se billeder af parret herunder:

Kim og Kanye 2016

 

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close