Kendall køber hus til 54 millioner kroner

Kendall Jenner.

Kendall Jenner.

(Foto: All Over Press)

Kendall Jenner har endnu en gang været på boligkøb, og denne gang har hun købt en luksusvilla, der tidligere har været ejet af skuespilleren Charlie Sheen. 

Huset har fem soveværelser, og den 21-årige model har måttet smide 54 millioner kroner for at få fingre i herligheden. 

Det skriver bolighjemmesiden Trulia

Huset er 615 kvadratmeter og har udover de fem soveværelser også seks badeværelser. Huset har også egen biograf, et kontor, en stor stue, et enormt køkken, og udendørs finder man pool, spa, tennisbane og legeplads. 

Huset har tidligere været ejet af Charlie Sheen, som købte det til sin ekskone Brooke Mueller tilbage i 2012. Han solgte huset sidste år og fik 34 millioner kroner for det. Siden er der altså sket lidt, og Kendall betaler nu 20 millioner mere for huset, end hvad det kostede sidste år. 

Med i købet får hun også nogle nye naboer. Både DJ Khaled og Christina Aguilera bor nemlig i området. 

Det er ikke første gang, at Kendall spenderer millioner på ejendomme. Sidste år købte hun nemlig et hus, der kostede lige omkring 41 millioner kroner, men valgte tidligere i år at sælge huset igen. 
 
Kendall er dog på ingen måde den i familien, der handler mest med ejendomme. Det er nemlig lillesøsteren Kylie, der kan tage den ære. 

I august solgte Kylie Jenner nemlig det hus i Calabasas, som hun købte tilbage i 2015

Og hun tjente en pæn skilling på salget. Hun købte nemlig huset for 16,6 millioner kroner, og solgte det igen for 20,1 millioner kroner

I december sidste år solgte Kylie også et af sine huse. Dengang købte hun et hus i bydelen Hidden Hills, som hun solgte bare fire måneder senere. Det tjente hun lige omkring seks millioner kroner på. 
 

Kendall udsat for indbrud

Hun var dog ikke selv til stede, da hun fik stjålet smykker for næsten 1,5 millioner danske kroner, det skrev TMZ tilbage i marts.

Ifølge E!News forlod Kendall sit hjem omkring klokken 20.00 en forårsdag tilbage i marts, og da hun vendte hjem fem timer senere opdagede hun, at smykkerne manglede fra hendes soveværelse. Efterfølgende hun alarm til politiet.

 
Samtidig kom det i kølvandet på, at mange andre stjerner bosat i Hollywood har været udsat for indbrud, hvor de har fået stjålet smykker. Blandt andet havde Nicki Minaj og Alanis Morissette haft ubudne gæster i samme periode. 
 

Du kan se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Hotte Kendall Jenner

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close