Kylie sælger endnu et hus

(Foto: All Over Press)

Kylie Jenner har et eller andet med huse. I hvert fald så køber og sælger hun huse hurtigere, end vi andre kan nå at stave til Kylie Jenner.

Nu har hun så solgt sit hus i Calabasas, som hun købte tilbage i 2015. 

Og hun har tjent en pæn skilling på salget. Hun købte nemlig huset for 16,6 millioner kroner, og har solgt det igen for 20,1 millioner kroner. 

Hun har altså tjent lige omkring 3,5 millioner kroner på huset, det skriver TMZ

Huset, der har seks soveværelser og syv badeværelser, var det første hus, som Kylie købte. Siden er der dog kommet flere huse til i hendes ejendomsportfølje. Blandt andet ejer hun det hus, som Rob Kardashian lejer sig ind i. 

I december sidste år solgte Kylie også et af sine huse. Dengang købte hun et hus i bydelen Hidden Hills, som hun solgte bare fire måneder senere. Det tjente hun lige omkring seks millioner kroner på. 

Men det er åbenbart ikke fordi, at Kylie mangler penge, at hun sælger ud, for så havde hun nok ikke valgt at bosætte sig i en lejebolig. Lige nu bor stjernen nemlig i en stor villa i Beverly Hills, som hun betaler 800.000 kroner for om måneden.

Du kan se Kylies dyre lejebolig i galleriet herunder:

Artiklen fortsætter efter billederne

Hjemme hos Kylie Jenner i Beverly Hills, juli 2017

Kylie kan da også grine hele vejen til banken. Sidste år kom det nemlig frem, at hun er den bedst tjenende Kardashian kun overgået af storesøster Kim. 

Hendes mange penge tjener hun ved sin Instagram-posts, sin make-up og så de mange aftaler, som hun har sammen med firmaer verden over. 

Blandt andet har hun, til stor ærgelse for svogeren Kanye West, en stor samarbejdsaftale med Puma. Ligesom hun også er med til at sælge solbriller for firmaet Quay

De mange sponsoraftaler har gjort, at Kylie sidste år kunne sætte intet mindre end 112 millioner kroner ind på kontoen. 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close