Hollywood13. marts 2018

Kris Jenner afviser rygter: Tyga er ikke far til Stormi

Siden Stormi Webster kom til verden i februar, har der været rygter, om at Tyga skulle være faren. Nu maner Kris Jenner rygterne til jorden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.5669147av.jpg
 Foto: All Over

Kylie Jenner blev tilbage i februar mor til datteren Stormi Webster, og allerede kort tid efter fødslen, begyndte der at dukke rygter op, om at Tyga var faren til barnet.

Indtil videre har ingen fra den verdensberømte Kardashian-familie kommenteret rygterne.

Men nu tager Kris Jenner bladet fra munden og maner alle rygter i jorden.

Det skete forleden, da hun besøgte radioshowet "Kyle and Jackie O".

Det skriver US Weekly.

Her prøvede de to værter at stille spørgsmål omkring Tyga, men de nåede ikke en gang at stille spørgsmålet færdigt, før de blev afbrudt af Kris Jenner.

- Oh, nej, nej nej. Jeg tror bare, at det var latterlige rygter. I ved også bedre end det, sagde Kris Jenner i radioprogrammet.

Og så var det rygte ellers manet til jorden.

Rygtet startede allerede tilbage i september, da flere amerikanske medier mente at vide, at Tyga var faren til Kylies barn. Da lille Stormi Webster så kom til verden, så blussede rygterne for alvor op igen.

Der er da også god grund til, at de mange rygter er dukket op. Kylie Jenner og Tyga stoppede med at komme sammen tilbage i april, hvilket kun er ganske kort tid før, at Stormi Webster blev undfanget.

Tyga har udtalt, at han aldrig vil tilbage til Kylie

Selvom der altså igen har været rygter om, at Tyga skulle være faren til Stormi, så har Tyga tidligere været ude og fortælle, at han aldrig ville være sammen med Kylie igen.

Det fortalte han, da han besøgte radioprogrammet The Breakfast Club.

- Jeg mener, vi startede som venner, og så blev det til et forhold. Det er ikke et tab. Når du tager en beslutning om, at du ikke skal være i et forhold med en, så tager du den beslutning, og i går hver til sit, fortalte Tyga i radioprogrammet.

- Jeg har kærlighed til hende, men jeg er ikke forelsket længere. Når du er sammen med en, så er det første år magisk, og så begynder du at indse en masse lort, fortalte Tyga også.

Direkte spurgt, om han kunne se sig være sammen med Kylie igen, var han også meget klar i spyttet.

- Det er ikke for mig, mand. Jeg mener, det var godt, da det var godt. Da det var slemt, var det virkelig slemt, fortalte han.

Mens Kylie og Tyga var kærester dukkede der masser af negative historier op om rapperen og hans økonomi. Han mente dog ikke, at de var dukket op til overfladen, hvis han ikke havde været kæreste med Kylie Jenner.

- I de sidste syv måneder, hvor vi ikke har været sammen, har der så været nogen negative historier? Alt jeg siger er bare, at hvem end, der styrer denne slags medier, kan ikke lide at se rappere med denne slags kvinder, specielt unge, hvide kvinde, og det er bare sådan, det er, fortalte Tyga i interviewet.

Bruddet tidligere på året var ikke første gang, at Kylie og Tyga gik fra hinanden. Det gjorde de nemlig også i 2016, kort tid efter fandt de dog sammen igen.

Du kan se Kylie Jenners vilde forvandling i galleriet herunder

Kylie Jenners vilde forvandling

Sponsoreret indhold