Medie: Tyga tror han er far til Kylies barn

Kylie Jenner og Tyga var blandt andet en tur i Empire State Building, da de var på Valentines date tidligere i år.

Kylie Jenner og Tyga var blandt andet en tur i Empire State Building, da de var på Valentines date tidligere i år.

Foto: All Over

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men rapperen Tyga er i tvivl om, hvorvidt han kan være far til Kylie Jenners ufødte barn.

Det skriver underholdningsmediet Hollywoodlife

Kylie og Tygas brud kom frem i april i år, og så kan man jo godt regne sig frem til, at det en umulighed, at Tyga skulle være faren. 

Men Kylie og Tyga skulle angiveligt have set hinanden flere gange siden de gik fra hinanden, og så kan Tyga pludselig godt være inde i billedet som en mulig far. 

Det er efter Tyga har haft en samtale med ekskæresten Blac Chyna, at han er blevet i tvivl om sin rolle i Kylies graviditet. Derfor har Blac Chyna opfordret ham til at få taget en faderskabstest, når Kylie har født, det fortæller en kilde til Hollywoodlife

Blac Chyna har allerede oplevet på egen krop, hvordan Kardashian-familien spiller efter deres egne regler, og det skulle være derfor, at hun nu advarer Tyga.

Tyga har udtalt, at han aldrig vil tilbage til Kylie

Selvom der nu går rygter om, at Kylie og Tyga har set hinanden efter deres brud, så har Tyga tidligere været ude og fortælle, at han aldrig ville være sammen med hende igen

Det fortalte han, da han besøgte radioprogrammet The Breakfast Club.

- Jeg mener, vi startede som venner, og så blev det til et forhold. Det er ikke et tab. Når du tager en beslutning om, at du ikke skal være i et forhold med en, så tager du den beslutning, og i går hver til sit, fortalte Tyga i radioprogrammet. 

- Jeg har kærlighed til hende, men jeg er ikke forelsket længere. Når du er sammen med en, så er det første år magisk, og så begynder du at indse en masse lort, fortalte Tyga også. 

Direkte spurgt, om han kunne se sig være sammen med Kylie igen, var han også meget klar i spyttet. 

- Det er ikke for mig, mand. Jeg mener, det var godt, da det var godt. Da det var slemt, var det virkelig slemt, fortalte han. 

Mens Kylie og Tyga var kærester dukkede der masser af negative historier op om rapperen og hans økonomi. Han mente dog ikke, at de var dukket op til overfladen, hvis han ikke havde været kæreste med Kylie Jenner. 

- I de sidste syv måneder, hvor vi ikke har været sammen, har der så været nogen negative historier? Alt jeg siger er bare, at hvem end, der styrer denne slags medier, kan ikke lide at se rappere med denne slags kvinder, specielt unge, hvide kvinde, og det er bare sådan, det er, fortalte Tyga i interviewet. 

Bruddet tidligere på året var ikke første gang, at Kylie og Tyga gik fra hinanden. Det gjorde de nemlig også i 2016kort tid efter fandt de dog sammen igen

Du kan se flere billeder af Kylie og Tyga i galleriet herunder

Kylie Jenner og Tyga stort galleri

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close