Hollywood 20. oktober 2017

Kourtney og Khloé laver lorteprank med sovende Kendall

Man skal åbenbart passe på, hvis man beslutter sig for at tage en lur, når man er til pyjamasparty med Khloé og Kourtney Kardashian
Foto: All Over

Det er åbenbart en dårlig idé at lægge sig til at sove, når man er sammen med Kourtney og Khloé Kardashian.

For de finder lynhurtigt på sjove jokes, som de kan lave med dig.

Det var i hvert fald, hvad der skete, da de to søstre havde pyjamasparty med lillesøsteren Kendall Jenner.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I et klip fra søndagens afsnit af "Keeping up with the Kardashians", kan man nemlig se, hvordan Kourtney får hjælp fra Twitter til at finde på den perfekte prank til Kendall, der har lagt sig til at sove.

- Denne her, den er god. Læg et par stykker chokolade i hendes røvsprække, så det smelter, og når de vågner, så når de vågner, så tror de, at de har skidt i bukserne, siger Kourtney i klippet.

- Jeg tror, at det er vinderen. Hun kommer til at tro, at hun har været på toilettet, fortsætter Kourtney.

Og dermed går de to piger i gang. De finder noget chokolade og sniger sig ind i Kendalls værelse for at gennemføre planen.

Desværre når Kendall at vågne inden pigerne får fuldført deres plan, men videoen er stadig noget af de sjoveste vi har set længe.

Artiklen fortsætter efter videoen

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Khloé fortryder to ting ved showet

I år er det 10 år siden, at "Keeping up with the Kardashians" løb over skærmen for første gang i USA.

Siden er Khloé, Kim, Kourtney, Kylie, Kendall, Kris og resten af familien blevet mere end bare TV-stjerner. De er blevet verdensomspændende kulturfænomener.

Men det er ikke alt, som Khloé Kardashian er lige vild med har været vist på TV.

Det skriver hun i et essay, som hun har skrevet til bladet Glamour. Og faktisk fortæller Khloé i essayet, at hun i starten ikke var sikker på, at hun gad at være med i programmet.

- Vi var på besøg hos min mor, vi havde altid de her store familiemiddage. Ryan Seacrest kom forbi, og han sagde: "I er skøre, I bliver nødt til at være på TV". Og min mor og Kim var klar til det, men Kourtney og jeg havde virkelig ikke lyst. Vi var sådan helt: "Nej, vi kan godt lide vores liv. Vi kan godt lide de,t vi laver", men Ryan sagde, at det var hele familien, eller ingen overhovedet, skriver Khloé i Glamour.

Og sådan blev det altså til, at hele familien skrev under på kontrakten med TV-stationen E!. Vel at mærke først efter, at Kris Jenner havde overbevist Khloé og Kourtney om, at det ville være godt for deres tøjforretning, hvis de var med i realityprogrammet.

Men efter ti år foran kameraet, så er der dog ting, som Khloé ville ønske aldrig havde været vist på TV.

- Ting som Kims røveri og Caitlyns kønsskifte. Det er de ting, som vi ville ønske, vi aldrig havde filmet, fortæller Khloé, og fortæller også om processen for, hvordan ting kommer med i programmet.

- Vi tænker aldrig: "Oh, lad os gøre det her til sæson ni". Det her er vores liv, og det er de ting, der sker. Og det er skørt, for når vi vælger ikke at optage en ting, så føler folk sig forrådt. Men når vi så filmer for meget, så er de sådan helt: "Oh, I skulle aldrig have filmet det", skriver Khloé.

Du kan se flere billeder af den berømte familie i galleriet herunder

De frækkeste Kardashian-billeder fra 2015

Sponsoreret indhold