Hollywood28. juni 2018

Kourtney nyder sit boytoy på Capri

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima på hed ferie Italien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kourtney-kardashian-younes-.jpg
 Foto: All Over Press
"Keeping Up With The Kardashians"-stjernen Kourtney Kardashian har tilsyneladende fundet lykken med modellen Younes Bendjima.
39-årige Kourtney og 25-årige Younes er netop nu på ferie på den italienske ferieø Capri, og de hede billeder parret lægger op på de sociale medier går verden rundt.
https://imgix.seoghoer.dk/2_70.jpg
null
https://imgix.seoghoer.dk/2_70.jpg
(Foto: All Over Press)
Og den snart 40-årige Kourtney, der er mor til tre, er ikke genert og lægger letpåklædte billeder op af sig selv og kæresten fra den romantiske ferie, men hun har også kroppen til at bære det.
https://imgix.seoghoer.dk/3_46.jpg

(Foto: All Over Press)

Parret har blandt andet lejet en privat motorbåd og har sejlet væk fra de overbefolkede strande og har badet fra båden, som du kan se på billederne.
https://imgix.seoghoer.dk/4_32.jpg

Hvad Younes leder efter her, står ikke helt klart. (Foto: All Over Press)

https://imgix.seoghoer.dk/1_73.jpg

Her er det Kourtney med rumpetten i vejret, der leder efter noget i motorbådens front. (Foto: All Over Press)

De sejlede blandt andet ud til Capris enestående huler langskysten, hvor de hoppede i det krystalklare vand. Inden turen til Capri var parret i Rom hvor de besøgte alle de traditionelle steder, som turister i Rom bare må se - herunder Trevi-fontænen, hvor både Kourtney og Younes smed et par mønter i i vandet med ønske om held og lykke i livet.
Kourtney og Younes mødte hinanden 'ude i byen' tilbage sidst i 2016, og rygterne om deres romance begyndte at løbe i maj 2017 i Cannes, hvor de flettede fingre. Og siden da er de med jævne mellemrum dukket op på populære ferie- og badedestinationer i blandt andet Caribien, hvor de var på familietur med lillesøster Kim Kardashian og Kanye West, i den mexicanske jungle, hvor det bare var de to og på en yacht i Malibu. Kourtney var tidligere sammen med 35-årige Scott Disick, og deres forhold blev dokumenteret i KUWTK.
De har tre børn sammen, men efter år med op- og nedture, der blandt andet skyldtes Scotts alkoholproblemer, fik Kourtney til sidst nok og forlod ham. Scott har efter bruddet også fundet 'en yngre model', og har det sidste års tid været sammen med kun 19-årige Sofia Richie, der er datter af sangeren Lionel Richie.

Sponsoreret indhold