Kourtney vil have frosset sine æg, så hun kan få flere børn

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima var sidste år en tur i St. Tropez.

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima var sidste år en tur i St. Tropez.

Foto: All Over

Kourtney Kardashian vil have sine æg frosset ned, så hun i fremtiden ikke skal bekymre sig, hvis hun skulle forsøge at få flere børn.

Det afslører hun i et klip fra det næste afsnit af "Keeping up with the Kardashians". 

I afsnittet ser man Kourtney, der taler med sine søstre om at få frosset sin æg ned.

- Jeg burde bare gøre det, så jeg ikke behøver at tænke over det, fortæller Kourtney til Kim og Khloé. 

Kourtney har siden 2016 været sammen med modellen Younes Bendjima, der er 14 år yngre end hun er. Derfor giver det da også mening, at realitystjernen overvejer sine muligheder, hvis hun en dag skulle få lyst til at få børn med sin unge kæreste. 
 
Der har længe været forlydender om, at forholdet mellem Kourtney og Younes er blevet mere og mere seriøst. Til at starte med slog alle nemlig forholdet hen som en flirt, hun havde kørende, for at komme sig over bruddet med Scott Disick. 
 
Ifølge People Magazine, så er det Younes Bendjimas rolige sind, der har gjort, at Kourtney er faldet pladask for ham. Samtidig er hun vild med, at han ikke er en festabe, der bruger alle sine weekender på at gå i byen. 

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima brugte det meste af 2017 på at udvikle deres forhold. Derfor var de på kærlighedsferier sammen flere gange i løbet af året. Hun har blandt andet haft ham med til Frankrig, hvor de har holdt ferie af flere omgange. 

Senest var i juli sidste, hvor de i den grad så ud til at nyde hinandens selskab på deres ferie i St. Tropez, men også i maj gik turen til det sydfranske. Her gik turen til Cannes, men den blev knapt så vellykket, da Kourtneys ekskæreste Scott Disick valgte at dukke op midt under ferien. Og det var noget, der fik Kourtney helt op i det røde felt. 

Faktisk blev hun så gal, at der efterfølgende var forlydender om, at de to ikke længere var på talefod. Og de tre fælles børn, Penelope, Mason og Reign, skulle angiveligt blive hentet af en barnepige, når det var tid til at besøge farmand, så Kourtney kunne slippe for at kigge på Scott. I dag ser det dog ud til, at Scott og Kourtney får det til at fungere i forhold til børnene.

Samtidig har Scott fået styr på de mange følelser, han hele tiden har haft for Kourtney. I dag dater han den 19-årige Sofia Richie

Du kan se flere billeder af Kourtney og Younes i galleriet herunder

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima - I forlystelsespark og i St. Tropez

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close