Scott truer Kourtneys boytoy med bank

Scott Disick, Younes Bendjima og Kourtney Kardashian.

Scott Disick, Younes Bendjima og Kourtney Kardashian.

Foto: All Over

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at Scott Disick ikke er kommet sig helt over tabet af Kourtney Kardashian. 

Og nu truer han så ekskærestens nye kæreste, Younes Bendjima, med bank.

Det kan man se i et klip fra det nyeste afsnit af "Keeping up with the Kardashians"

- Scott truer mig. Han siger: "Din lille ven kommer til at få bank", fortæller Kourtney i det nyeste afsnit ifølge US Weekly

Det er angiveligt Scotts jalousi, der får ham til at komme med truslen om bank. 

Siden programmet blev optaget, har Scott dog fundet sammen med Sofia Richie, som han for nyligt har været i Venedig med. Man kan altså håbe, at han har fået mere styr på følelserne for Kourtney, og at han ikke længere overvejer at give Younes Bendjima bank. 

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima har datet det meste af 2017, og hun har blandt andet haft ham med til Frankrig, hvor de har holdt ferie af flere omgange. 

Senest var i juli år, hvor de i den grad så ud til at nyde hinandens selskab på deres ferie i St. Tropez, men også i maj gik turen til det sydfranske. Her gik turen til Cannes, men den blev knapt så vellykket, da Kourtneys ekskæreste Scott Disick valgte at dukke op midt under ferien. Og det var noget, der fik Kourtney helt op i det røde felt. 

Faktisk blev hun så gal, at der efterfølgende var forlydender om, at de to ikke længere var på talefod. Og de tre fælles børn, Penelope, Mason og Reign, skulle angiveligt blive hentet af en barnepige, når det var tid til at besøge farmand, så Kourtney kunne slippe for at kigge på Scott. 

Kourtney Kardashian og Scott Disick finder aldrig sammen igen

Tidligere i år gjorde Kourtney det da også klart, at hun og Scott aldrig ville finde sammen igen. Det skete efter Scott havde bragt en pige med på familietur til Costa Rica. Hele dramaet blev udrullet i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians". 

- Jeg tror, at moralen ved denne historie er, at vi aldrig kommer til at finde sammen igen. Jeg tror, at efter alt der er sket i Costa Rica, så ved Scott, at det er forbi. Men bare at sige de ord, giver os mulighed for at komme videre, fortalte Kourtney i afsnittet af "Keeping up with the Kardashians". 
 
Og det må altså siges at have været dårligt nyt for Scott, der også har været ude og udtale sig om forholdet til Kourtney. Han har nemlig et lidt andet syn på sin eks, end hun har på ham
 
- Nej, jeg føler, at jeg aldrig vil komme mig over hende. Hun er mit livs kærlighed, men jeg prøver bare på at gøre alt for at være der for hende. Jeg har også indset, at mange ting var min skyld, og det tager jeg ansvar for. Jeg håber bare, at hun en dag forstår, at jeg ikke vil være sammen med andre end hende, har Scott fortalt til Khloé og Kim i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians". Noget tyder dog på, at Scott må trække den udtalelse tilbage, nu hvor han er sammen med Sofia Richie. 

Du kan se flere billeder af Kourtney Kardashian og Younes Bendjima i galleriet herunder

Kourtney Kardashian og Younes Bendjima - I forlystelsespark og i St. Tropez

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close