Hollywood2. marts 2018

Kourtney til Scott: Hold dig ude af mit soveværelse

Kourtney Kardashian er træt af, at Scott Disick har svært ved at respektere hendes privatliv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/scottkourt.jpg
 Foto: All Over

Kourtney Kardashian og Scott Disick får stadig deres venskab til at fungere, selvom det efterhånden er et par år siden, at deres kærlighedforhold sluttede.

De to ses da også ofte, ligesom de er fælles om deres tre børn.

Men Kourtney synes alligevel, at Scott har svært ved at respektere hendes privatliv. Det fortæller hun ham i det afsnit af "Keeping up with the Kardashians", der bliver vist i USA på søndag.

- Jeg føler bare, at vi bliver nødt til at diskutere nogle grænser her i huset. Jeg føler nogle gange, at fordi det har var dit hus, så går du ind, som om det stadig er. Og så føler jeg, at du bare braser ind i mit soveværelse, sige Kourtney i et klip fra afsnittet.

Scott er da også helt med på, at der bliver nødt til at være grænser for, hvor han kan bevæge sig rundt henne i Kourtneys hus.

- Jeg forstår den grænse, der er med, at jeg ikke skal gå ind i dit soveværelse, fordi det er privat område for dig, siger Scott.

Se klippet fra "Keeping up with the Kardashians" herunder

Artiklen fortsætter under billedet

Kourtney Kardashian og Scott Disick meddelte tilbage i juli 2016, at de ikke længere var et par.

Selvom Scott flere gange har fortalt, at han godt gad at finde sammen med Kourtney igen, så er det nok aldrig noget, der kommer til at ske for eksparret, der har børnene Mason, Penelope og Reign sammen.

Sidste år gjorde Kourtney det da også klart, at hun og Scott aldrig ville finde sammen igen. Det skete efter Scott havde bragt en pige med på familietur til Costa Rica. Hele dramaet blev udrullet i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians".

- Jeg tror, at moralen ved denne historie er, at vi aldrig kommer til at finde sammen igen. Jeg tror, at efter alt der er sket i Costa Rica, så ved Scott, at det er forbi. Men bare at sige de ord, giver os mulighed for at komme videre, fortalte Kourtney i afsnittet af "Keeping up with the Kardashians". Og det må altså siges at have været dårligt nyt for Scott, der også har været ude og udtale sig om forholdet til Kourtney. Han har nemlig et lidt andet syn på sin eks, end hun har på ham. - Nej, jeg føler, at jeg aldrig vil komme mig over hende. Hun er mit livs kærlighed, men jeg prøver bare på at gøre alt for at være der for hende. Jeg har også indset, at mange ting var min skyld, og det tager jeg ansvar for. Jeg håber bare, at hun en dag forstår, at jeg ikke vil være sammen med andre end hende, har Scott fortalt til Khloé og Kim i et afsnit af "Keeping up with the Kardashians". Noget tyder dog på, at Scott må trække den udtalelse tilbage, nu hvor han er sammen med Sofia Richie. Du kan se flere billeder af Scott og Kourtney i galleriet herunder

Kourtney og Scott 2016

Sponsoreret indhold