Hollywood12. oktober 2017

Amerikanske medier: Kourtney Kardashian er OGSÅ gravid

Flere amerikanske medier rapporterer, at Kourtney Kardashian venter barn med kæresten Younes Bendjima
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/10.8607171dp.jpg
 Foto: All Over Press

Der var en, der var to, der var tre. Og nu er der måske fire.

Først kom det frem, at Kim Kardashian og Kanye West via en rugemor bliver forældre for tredje gang til januar. Så kom det frem, at Jenner/Kardashian-klanens yngste, 20-årige Kylie Jenner, venter sit første barn med kæresten Travis Scott.

Som om det ikke var nok, kom det et par dage efter frem, at Khloé Kardashian også ventede sig med kæresten Tristan Thompson.

Og nu ser det ud til, at den populære realityfamilie kommer til at okkupere hele fødegangen.

Flere amerikanske medier hævder nemlig, at den ældste Kardashian-søster, 38-årige Kourtney Kardashian, også venter en lille ny med kæresten Younes Bendjima, som hun har datet siden marts. Det skriver magasinet InTouch og Life & Style, ifølge HollywoodLife.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/10.9100105c.jpg
 Foto: All Over Press

Her ses Kourtney Kardashian med kæresten Younes Bendjima til modeugen i Paris i slutningen af september 2017. Foto: All Over Press.

- Hun har kun fortalt det til familie og nære venner, afslører en insider til InTouch.

- Hun vil have mindst seks børn og er klar til nummer fire, tilføjer kilden.

Kourtney Kardashian har i forvejen Mason på syv, Penelope på fem og Reign på to med Scott Disick, som hun dannede par med on/off fra 2007 til 2015.

- Hun var begejstret, da hun fandt ud af, hun var gravid, fortæller en kilde til Life & Style.

- Hun elsker at være en del af en stor familie og at have så mange søskende, og hun vil have det samme for Penelope, Mason og Reign, lyder det yderligere.

Kourtney Kardashian og Scott Disick havde altid et meget turbulent forhold, da han havde svært ved at holde sig fra alkohol og andre kvinder, men med Younes Bendjima er det helt anderledes.

- Hun har brug for en mand, som både vil være til stede og ædru, og hun ved, at Younes vil blive en fantastisk far, lyder roserne fra InTouchs kilde.

I galleriet kan du se Kardashian-familien gennem 10 år.

10 år med Kardashian-familien

Sponsoreret indhold