Hollywood 7. februar 2017

Det skete med Kims smykker efter røveriet

Kim Kardashians røvere fik hjælp af en insider
Kim
Foto: All Over Press)

Det eneste smykke, der er tilbage efter millionrøveriet mod Kim Kardashian i Paris, er hendes prangende forlovelsesring fra Kanye West til 24 millioner kroner. Er du selv på udkig efter smykker til en god pris kan du med HVISK Rabatkoder spare mange penge på ægte moderigtige smykker. - Alt andet er blevet smeltet om og solgt videre, fortæller en af de anholdte røvere, Aomar Ait Khedache, til politiet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hans vidneudsagn er blevet lækket til den franske avis Le Monde. Efter røveriet holdt de lav profil i kort tid i Paris, inden de tog til Antwerpen i Belgien, der er centrum for handel med diamanter. Kim fik i alt røvet for 37 millioner kroner, fremgår det af hendes krav til forsikringsselskabet.

Røverne var klar over, at smykkerne var for lette at genkende til at blive solgt som de var. Forlovelsesringen er intakt
En af røverne fik dem smeltet om og returnerede med små guldbarrer, som er lette af komme af med. Ædelstenene i smykkerne blev ændret, så de ikke var til at identificere.

Men Kim forlovelsesring turde de ikke gøre noget ved. - Der er en person, der har den i sin varetægt - den er for farlig at forsøge at sælge, ædelstenen er alt for let at genkende, siger Khedache.

Kim flashede sin meget, meget dyre forlovelsesring på Instagram dagen før røveriet. (Foto: All Over Press)

Kim Kardashian sagde kort efter røveriet til politiet, at hun var blevet truet med pistol. Men det afviser Khedache. - Vi havde ikke pistolerne fremme over for hende, men behandlede hende så gentleman-agtigt som man kan behandle et røveri-offer. Jeg var med til at bagbinde hende og placere hende i badekarret, siger Khedache. Så smykkerne på de sociale medier Kim Kardashians konstante opdateringer på sociale medier gjorde det nemt for røverne. - Hun viste juvlerne frem på nettet og har sagt, at hun ikke går med simili-smykker. Hun fortalte, hvornår hun skulle til Frankrig. Det var bare at kigge på nettet, så havde vi alle oplysninger, siger Khedache.

Han fortæller samtidig, at de fra en person 'meget tæt på Kardashian' havde oplysinger om hendes program i Paris. 10 personer er hidtil blevet tiltalt i sagen. Røveriet er det største juvelkup mod en privatperson i 20 år i Frankrig. Se galleri med Kardashian-familiens frækkeste billeder fra 2016:

Kardashian-familiens frækkeste billeder i 2016

Sponsoreret indhold