Hollywood22. juni 2018

Khloé vil tale ud om Tristans utroskab i "Keeping Up With the Kardashians"

Den nybagte mor vil angiveligt adressere sin kærestes utroskab i den kommende sæson af "Keeping Up With the Kardashians"
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.26739929.jpg
 Foto: All Over Press

Siden Tristan Thompson, 27, blev taget i gentagne gange at være Khloé Kardashian, 33, utro, har hun ikke udtalt sig om sagen.

Og det kan der være en meget god grund til.

Ifølge Us Weekly vil Kardashian-familien sikre sig høje seertal til den 15. sæson af "Keeping Up With the Kardashians", og derfor vil Khloé Kardashian først tale ud om sin kæreste utroskab, når den kommende sæson får premiere.

- De diskuterer altid virkelige ting fra deres liv i TV-showet. De har aldrig overset et emne, fortæller en kilde til Us Weekly.

- Det vil helt sikkert komme op, men de ved ikke i hvilket omfang. De kan filme timevis, men i sidste ende så er Khloé en af showets producere, og hun kommer til at have det sidste ord i sagen om, hvor meget der bliver bragt på TV, forklarer insideren.

Forståeligt nok er Tristan Thompson ikke begejstret for, at han skal udeleveres på TV.

- Han forstår ikke, hvorfor de skal tale om det, men Khloé har sagt, at hvis de ikke håndterer det i programmet, så vil der blive ved med at komme spørgsmål, afslører en anden kilde til Us Weekly.

- Ingen har hørt noget direkte fra Khloé om, hvad hun følte, eller hvad hun har været igennem, og hun påpegede over for Tristan, at hun ikke vil gøre noget for at såre ham ved kort at diskutere hans utroskab. Hun er kommet videre efter det, slår insideren fast.

Selvom vi intet har hørt fra Khloé egen mund, så tyder alt på, at realitystjernen har tilgivet sin utro kæreste.

Parret er fornylig flyttet tilbage til Los Angeles, og blev for nylig set sammen i en McDrive.

- Khloé er stadig sammen med Tristan, fordi hun elsker ham... Hun bliver hos ham til trods for, at hendes mor og søstre er imod det, de tiggede hende om at tage babyen tilbage til L.A. og bo sammen med familien. De er bekymrede for Khloé - men hun insisterer på, at babyen kommer først, og hun vil gerne blive ved med at være en familie, har en insider tidligere fortalt til Page Six.

E! News kunne også fortælle en del detaljer om, hvordan Khloé prøvede på at klinke skårene med Tristan.

- Khloé har givet Tristan endnu en chance, når det kommer til deres forhold, og de prøver på at holde sammen på tingene for Trues skyld, afslørede E! News' kilde.

- Selvom hun er knust af skandalen, er Khloé desperat efter at få tingene til at fungere, og hun vil have en fuldendt familie, tilføjede insideren.

- Det er mere indviklet, nu når der er et barn involveret, men det stressede Khloé, at hun var i limbo med Tristan, forklarede kilden.

- Khloé konkluderede, at alt det frem og tilbage og ubeslutsomheden omkring, hvad de ville gøre, sled for meget på hende. Hun vil feje tingene under gulvtæppet og komme videre, lød det fra insideren.

Dog havde realitystjernen udstukket en række regler, der forhåbentlig gjorde, at hendes kæreste ikke lader sig friste igen.

- Hun vil sikre sig, at hun ikke bliver ydmyget og får sit hjerte knust igen, men alle advarer hende, lød det dengang fra E! News' kilde.

- Khloé har et kæmpe hjerte, og når hun er forelsket, er det svært for hende at opgive nogen, som hun holder af. Hun har haft det hårdt den sidste måned, fortalte insideren.

Sponsoreret indhold