Khloé Kardashian vælger kæresten over familien

Tristan Thompson og Khloé Kardashian blev i april forældre til datteren True.

Tristan Thompson og Khloé Kardashian blev i april forældre til datteren True.

Foto: MEGA

Til trods for at basketballspilleren Tristan Thompson, 27, er blevet taget i at være Khloé Kardashian, 34, utro adskillige gange, så tøver hun ikke med at fejre en af årets vigtigste højtider med ham. 

I går fejrede amerikanerne Thanksgiving, hvor man gerne rejser tværs over det store land for at spise kalkun og nyde samværet med ens nærmeste. 

Men i år valgte Khloé Kardashian sin egen familie fra for at fejre den amerikanske højtid i Cleveland, hvor hendes kæreste spiller for det lokale basketballhold. 

Dette års Thanksgiving, der er datteren Trues første, blev altså fejret væk fra mostre, mormor, fætre og kusiner. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

Thankful you picked me

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

På sin Instagram deler Khloé Kardashian et billede, hvor hun står ved et veldækket middagsbord med datteren True på syv måneder. 

Og på sin Instagram story deler realitystjernen også et familiefoto, hvor hun og datteren står sammen med Tristan Thompson. '

Khloés ældste søster Kourtney lægger ikke skjul på, at Khloés tilstedeværelse er savnet. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

- Khloé Kardashian, jeg savner dig, skriver Kourtney blandt andet på sin Instagram, hvor hun viser, at hun fejrer Thanksgiving med sine tre børn og faderen til børnene, Scott Disick. 

Selvom Tristan Thompsons utroskabsskandale rullede i foråret, lige da Khloé Kardashian skulle føde deres datter, så bliver dramaet netop nu genoplivet i "Keeping Up With the Kardashians". 

I det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", der blev sendt søndag, så vi, at Khloé Kardashian knap havde født sin datter True, før hun gav kæresten Tristan Thompson tørt på. 

I afsnittet kom vi helt med ind i fødestuen, hvor Khloé havde sagt god for, at kæresten Tristan måtte være med, til trods for at han et par dage før var blevet taget i at være hende utro. 

- Det er vigtigt for mig at holde mig til min fødselsplan, for det er noget, jeg har ventet på hele mit liv, fortalte den 34-årige realitystjerne til kameraet. 

- Jeg vil ikke tage noget fra dette øjeblik. Jeg har altid været fortaler for, at man ikke skal træffe permanente beslutninger ud fra forbigående følelser. Jeg vil have, at Tristan er her hos mig, jeg vil opleve dette magiske øjeblik, fortalte Khloé om fødslen af sin datter. 

Khloé fortalte også, at det var af hensyn til sin datter, at hun lod faderen komme med ind på fødestuen. 

- Jeg vil have dette for mig og min datter, og for ham, når alt kommer til alt, fortalte hun i "Keeping Up With the Kardashians". 

- Jeg er moden nok til at sige det. Jeg er moden nok til at sætte mine personlige følelser til side. Tristan og jeg vil tale om ham og mig på et andet tidspunkt, når det ikke påvirker vores barn, forklarede hun. 

I det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" fik vi lov til at se Khloé føde: Hendes mor Kris tog mod barnet, og lille True kom op at ligge på mors bryst. 

Både Khloé og Tristan overøste deres nyfødte datter med kys, og Tristan, der i forvejen har en søn med en anden kvinde, udbrød: 

- Man siger, at piger forandrer dit liv.

Og så kunne Khloé alligevel ikke lade være med at komme med en stikpille: 

- Det kan vi kun håbe på. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

"Keeping Up With the Kardashians"-fans får lov at komme helt med ind i fødestuen. Foto: YouTube / E! Entertainment

Khloé fortalte også, at hun og Tristan efterfølgende har talt ud, men deres samtale er ikke blevet optaget på kamera, da det ikke er Tristans job at være realitystjerne, forklarede hun. 

I afsnittet så vi dog Khloé tale i telefon med sin søster Kim, og her afslørede Khloé, hvordan hun havde det med hele situationen. 

- Det er f*cked up, sagde hun til Kim over telefonen. 

- Han er en lort, lød det yderligere. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close