Hollywood6. september 2018

Indrømmer Khloé, at Tristan har været hende utro?

Khloé Kardashian roder sig i kommentarfeltet på sin Instagram ind i en vild diskussion med kritiske fans og kommer utilsigtet til at indrømme, at hendes kæreste har været hende utro
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega263803_004.jpg
 Foto: MEGA

Bølgerne kan gå højt i kommentarfeltet på Instagram - og det er ingen undtagelse hos Khloé Kardashian, 34.

I et forsøg på at forsvare sig selv mod kritiske fans er realitystjernen utilsigtet kommet til at indrømme, at hendes kæreste har været hende utro.

Hele fadæsen starter med, at Khloé Kardashian kommenterer et rygte, der florerer om, at hun og kæresten Tristan Thompson overvejer at blive gift.

- Hvem finder på det lort, I skriver? Er det virkelig så sløvt, det er med nyheder? I har brug for så latterlig en historie? Sikke et spild, raser realitystjernen.

- Hvis I absolut skal skrive sådan noget lort, så stop i det mindste med at tagge mig, tilføjer hun.

Men Khloé Kardashians harme går ikke hendes fans' næser forbi.

- Det her er så sørgeligt. Hvem vil have sådan en kærlighedshistorie? Det er ynkeligt at se sådan en stærk kvinde blive svag på grund af en mand, lyder det i kommentarfeltet.

- Det er virkelig sørgerligt, at du tror på blogs og faktisk tager dig tid til at kommentere på andres liv, lyder Khloé Kardashians svar.

Artiklen fortsætter under billedet.

En anden kommentar får også Khloé til tasterne.

- Så hun lader som om, at Tristan ikke var utro? Som om det bare var opdigtet af blogs? Lol, lyder det kritisk i kommentarfeltet.

Men i et forsøg på at forsvare sig selv, kommer realitystjernen dog også til at indrømme, at hendes kæreste rent faktisk HAR været hende utro.

- Jeg lader ikke som om, Tristan ikke var utro. Jeg siger, at historien om ægteskab og enhver, der antyder, at de ved, hvad vi taler om privat, er lort. Jeg er ikke sur over kommentarer. Ikke sur over noget. Jeg påpeger bare, at blogs opdigter historier, så I alle kan tro det, når det er komplet usandt, lyder det fra Khloé Kardashian.

Sponsoreret indhold