Av! Khloé sviner utro Tristan lige efter at have født datteren True

Khloé Kardashian fødte i april sin datter True.

Khloé Kardashian fødte i april sin datter True.

Foto: YouTube / E! Entertainment

Der er skrevet side op og side ned om Tristan Thompsons utroskab, men det er først i de seneste par afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", at Khloé Kardashian, 34, lader os komme helt tæt på den periode, hvor hun fødte sin datter midt i, at hendes kæreste blev taget i at være hende utro. 

I det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians", der blev sendt i går, ser vi, at Khloé Kardashian knap har født sin datter True, før hun giver kæresten Tristan Thompson tørt på. 

I afsnittet kommer vi helt med ind i fødestuen, hvor Khloé har sagt god for, at kæresten Tristan må være med, til trods for at han et par dage før er taget i at være hende utro. 

- Det er vigtigt for mig at holde mig til min fødselsplan, for det er noget, jeg har ventet på hele mit liv, fortæller den 34-årige realitystjerne til kameraet. 

- Jeg vil ikke tage noget fra dette øjeblik. Jeg har altid været fortaler for, at man ikke skal træffe permanente beslutninger ud fra forbigående følelser. Jeg vil have, at Tristan er her hos mig, jeg vil opleve dette magiske øjeblik, fortæller Khloé om fødslen af sin datter. 

Khloé fortæller også, at det er af hensyn til sin datter, at hun lader faderen komme med ind på fødestuen. 

- Jeg vil have dette for mig og min datter, og for ham, når alt kommer til alt, fortæller hun i "Keeping Up With the Kardashians". 

- Jeg er moden nok til at sige det. Jeg er moden nok til at sætte mine personlige følelser til side. Tristan og jeg vil tale om ham og mig på et andet tidspunkt, når det ikke påvirker vores barn, forklarer hun. 

I det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" får vi lov til at se Khloé føde: Hendes mor Kris tager mod barnet, og lille True kommer op at ligge på mors bryst. 

Både Khloé og Tristan overøser deres nyfødte datter med kys, og Tristan, der i forvejen har en søn med en anden kvinde, udbryder: 

- Man siger, at piger forandrer dit liv.

Og så kan Khloé alligevel ikke lade være med at komme med en stikpille: 

- Det kan vi kun håbe på. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

"Keeping Up With the Kardashians"-fans får lov at komme helt med ind i fødestuen. Foto: YouTube / E! Entertainment

Khloé fortæller også, at hun og Tristan efterfølgende har talt ud, men deres samtale er ikke blevet optaget på kamera, da det ikke er Tristans job at være realitystjerne, forklarer hun. 

I afsnittet ser vi dog Khloé tale i telefon med sin søster Kim, og her afslører Khloé, hvordan hun har det med hele situationen. 

- Det er f*cked up, siger hun til Kim over telefonen. 

- Han er en lort, lyder det yderligere. 

Se et sammendrag af ugens afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" herunder: 

Du kan se det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" på hayu

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close