Khloé flytter med Tristan tilbage til Cleveland

Khloé Kardashian og Tristan Thompson.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson.

Foto: MEGA

Khloé Kardashian er klar til at flytte tilbage til Cleveland, når kæresten Tristan Thompson starter NBA-sæsonen op igen.

Det skriver E!Online.

Khloé har ellers boet i Los Angeles siden starten af sommeren. Det samme har Tristan Thompson.

- Khloé planlægger at flytte tilbage til Cleveland sammen med Tristan inden for de næste uger. De har det bedre sammen og har haft en god sommer. Khloé stoler ikke 100% på ham endnu, og ved ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden, fortæller en kilde til E!Online. 

Tristan Thompsons baskethold, Cleveland Cavaliers, spiller sin første kamp i sæsonen den 2. oktober. 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

My sweet little mama

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Det var Tristan Thompsons utroskabsskandale, der gjorde, at Khloé i første omgang flyttede tilbage til Los Angeles. 

Tilbage i oktober sidste år, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video. 

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.  

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder

Khloé har dog efterfølgende tilgivet Tristan. 

Artiklen fortsætter efter billedet

View this post on Instagram

We are ready whenever you are little mama

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloé Kardashian har ikke fortalt mange ting om Tristans utroskab, men hun har været ude og kommentere, når fans har været efter hende på de sociale medier. 

- Jeg elsker, beundrer og hepper på Khloé Kardashian, men jeg er så skuffet over, at hun blev sammen med den skraldemand Tristan. Hun prædiker om, at kvinder skal kende deres værd, og at de skal vide, hvornår de skal gå væk fra noget, men når det er tid for hende at gå, så er hun en hykler, skrev Twitter-brugeren Queen Persia tilbage i juni. 

Men den påstand ville realitystjernen, der den 12. april blev mor til datteren True Thompson, ikke lade fare forbi.

- Sådan er det ikke, Queen Persia, du har ingen viden om, hvad der foregår i vores husholdning og den enorme genopbygning, der skal til, for at vi bare kan være i samme rum. Jeg er stolt af min styrke. Jeg sætter pris på din mening, og jeg håber, at du har samme mening om alle, som er blevet i sådan en situation, svarede Khloé Kardashian på Twitter. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close