Hollywood10. juli 2017

Kendall og Kylie bliver sagsøgt for T-shirt-fadæse

Jenner-søstrene er kommet i problemer, efter de i sidste uge måtte trække en række T-shirts, der var til salg på deres hjemmeside, tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall_billede.jpg
 (Foto: Instagram/instylemagazine)

Det har ikke været et helt heldigt år for Kendall Jenner. Først lavede hun en reklame for Pepsi, der i den grad fik kritik. Faktisk fik reklamen så meget kritik, at Pepsi valgte at trække den tilbage bare få dage efter, at den havde haft premiere.

Kort tid efter var hun så i vælten igen, da hun var på forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum. Også denne gang fik Kendall ekstremt meget kritik for at være forsidemodellen på et magasin, der skulle forestille at hylde den indiske modebranche.

Og nu er hun så i vælten igen, og denne gang er hun ikke alene. Lillesøster Kylie ryger nemlig med i faldet, efter at de to lavede en T-shirt-kollektion, der i den grad satte sindene i kog.

Her var de to piger nemlig placeret på T-shirts med berømte albumcovers, og det faldt bestemt ikke i god jord hos hverken fans, eller hos de musikere, der måtte se sig placeret på T-shirts sammen med de to piger.

Nu bliver de to så sagsøgt for fadæsen.

Fotografen Michael Miller, der har taget det billede af Tupac Shakur, som pigerne havde valgt at bruge på deres T-shirts har nemlig valgt at sagsøge de to piger Det skriver Billboard.

Hvor mange penge, som Michael Miller forventer at få ud af søgsmålet, vides ikke, men det er nok ikke småpenge, som han håber på, at få ud af de to piger.

T-shirtsene, som efterfølgende er blevet trukket tilbage fra deres webshop, kostede 850 kroner stykket. Så det er altså ikke småpenge, som de to piger har tjent på deres lille projekt.

Og man forstår egentlig godt, at Michael Miller nu går efter de to piger, for de har bankbogen i orden.

Sidste år tjente Kendall Jenner nemlig 110 millioner kroner, mens lillesøster Kylie kunne skrabe endnu flere penge sammen. Da året var omme lød hendes lønseddel nemlig på imponerende 118 millioner kroner.

Noget af det som pigerne tjener deres penge på er merchandise, make-up, modelarbejde og så selvfølgelig Instagram, hvor de kan få op til 2 millioner kroner for et enkelt billede.

Du kan se masser af dejlige billeder af Kylie Jenner i galleriet herunder

Kylie Jenner fylder 19 år - Hendes mest sexede looks

Sponsoreret indhold