Hollywood2. september 2018

Kendall Jenner og Anwar Hadid nyt par?

Kendall Jenner er angiveligt meget tæt på et brud med Ben Simmons
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall-jenner-anwar-hadid-.jpg
 Foto: Mega

For tre måneder siden snavede realitystjernen Kendall Jenner løs med Hahid-søstrenes lillebror, Anwar, der er model, under en modefest i New York City.

Dengang blev det slået hen som "flirt", da Kendall på det tidspunkt datede basketballspilleren Ben Simonns.

Men nu er konstellationen Kendall og Anwar igen blevet set sammen de seneste dage, og selv om der ikke er blevet kysset i al offentlighed som for tre måneder siden, ser de absolut ikke ud til at kede sig i hinandens selskab.

Fredag aften var de sammen med Anwars søster, Bella, ude i byen i Malibu.

Og måske er der en ny romance på vej i Kendalls liv.

For vedholdende rygter vil vide, at Kendalls forhold til Ben Simmons er - om ikke er slut - så i hvert fald i en tilstand, hvor der er behov for livreddende førstehjælp.

https://imgix.seoghoer.dk/anwar.jpg

Anwar (til højre) kan for alvor være på vej ind i varmen. (Foto: Mega)

https://imgix.seoghoer.dk/ben-simmons.jpg

Omvendt kører Kendalls forhold til Ben Simmons angiveligt på pumperne. (Foto: Mega)

Ben Simmons var ikke i nærheden af Malibu fredag aften, og det er ikke meget tid, de har haft til hinanden i deres små fire måneder lange forhold.
Ben Simmons spiller basket på højeste niveau i NBA, hvor han er på kontrakt hos Philadelphia 76ers. Og dermed er han en meget travl og optaget herre en meget stor del af året.
Lige så stravlt har realitystjernen og modellen Kendall Jenner, og derfor har deres forhold været et studie i, hvordan man kombinerer to ultra-travle tilværelser med et parforhold. - Ben hænger lige så meget i en klokkestreng som Kendall, og det er helt åbenlyst, at deres forhold lider under, at de ikke har tid til at være sammen, bare de to. Så rygterne om, at de er gået fra hinanden, er bestemt noget, der kan blive til virkelighed i den helt nære fremtid, men her og nu betragter de stadig sig selv som et par - et par på livreddende førstehjælp, men dog et par, siger en kilde til HollywoodLife.
Hvis Kendall og Anwar bliver et nyt par, så bryder Kendall med sit hidtidge mønster i valg af fyre. Hun har haft en forkærlighed for store basketballspillere. Før Ben Simmons var hun i februar i år kommet ud af et godt halvt år langt forhold til basketballspilleren Blake Griffin, men måske 22-årige Kendall nu er klar til at prøve noget helt nyt.
null

Sponsoreret indhold