Ups! Kendall Jenners gennemsigtige kjole afslører ALT

Kendall Jenner er langt fra den første - eller sidste - stjerne, der kommer ud for et nip-slip.

Kendall Jenner er langt fra den første - eller sidste - stjerne, der kommer ud for et nip-slip.

Foto: All Over Press

Torsdag var Kendall Jenner, 22, til modefest i New York City, og det var da også modellens beklædning - eller mangel på samme - der tiltrak sig opmærksomhed. 

Modellen havde en glitrende, hvid minikjole på, og da fotografernes blitzlys ramte realitystjernen, blev det tydeligt, at Kendall havde ladet bh'en ligge derhjemme. 

Når det kommer til Kardashian/Jenner-klanen, er det aldrig til at vide, om sådan et stunt er med vilje eller ren tilfældighed. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Tilbage i januar opstod rygterne om, at modellen har fået lavet større læber.

Kendall Jenners kjole fra Giambattista Valli Couture fyldte godt på den røde løber, da hun gik på den røde løber til dette års Golden Globe Awards. 

Dengang påpegede flere medier - heriblandt Page Six og Life & Style - og hendes mange fans, at den 22-årige models læber også var blevet fyldigere. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Kendall Jenner på den røde løber til Golden Globe Awards 2018. Foto: All Over Press

Da realitystjernen viste sig på den røde løber, tyede mange af hendes fans til tasterne for at påpege, at modellen havde fået lavet større læber - især hendes overlæbe var markant fyldigere, end den plejer at være.  

- Så lige et billede af Kendall Jenner til Golden Globes. Jeg hader at tale om den familie, men nu siger jeg det: Hun har helt sikkert fået lavet sine læber. Det dér kan makeup ikke gøre ved hendes læber, skrev en opmærksom seer på Twitter ifølge Life & Style.

- Kendall plejede at være så smuk, hvorfor skulle hun gå hen og gøre det ved sine læber og få lavet alt det? Nu er hun bare tragisk, lød det fra en anden Twitter-bruger. 

Artiklen fortsætter under billedet.

Til venstre er det Kendall Jenner til Golden Globe Awards i januar 2018. Billedet til højre er fra juli 2017.

Til venstre er det Kendall Jenner til Golden Globe Awards i januar 2018. Billedet til højre er fra juli 2017. Foto: All Over Press

I galleriet kan du se Kendall Jenner i en anden gennemsigtig sag: 

Kendall Jenner i gennemsigtig kjole i New York - juni 2017

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close