Hollywood14. marts 2018

Kendall Jenner afviser rygter: Jeg er ikke lesbisk

Der har været så mange rygter om Kendall Jenners seksualitet, at hun nu vælger at kommentere offentligt på dem
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendall-jenner_0.jpg
 (Foto: All Over)

Der har været mange rygter om Kendall Jenners seksualitet, og nu fortæller hun selv, hvad der er op og ned.

Det gør hun i et nyt interview med Vogue. Det skriver Entertainment Tonight.

- Internettet mener at vide, at du er lesbisk, spørger Vogue i interviewet.

Og her har Kendall en god forklaring på, hvorfor man kan foranlediges til at tro det.

- Jeg tror, at det er, fordi jeg ikke er som mine søstre, der sådan helt: "Her er jeg og min kæreste", fortæller Kendall i interviewet.

- Så folk snakkede om det, fordi ingen så mig sammen med en fyr. Jeg ville altid forsøge at være low-key med fyrene, fortæller hun ligeledes.

Kendall er faktisk helt sikker på, at hun ikke er til piger.

- Jeg tror ikke, at jeg har en eneste biseksuel eller homoseksuel knogle i min krop, men jeg ved det ikke. Hvem ved? Jeg er altid klar på nye oplevelser, aldrig imod dem, men jeg har aldrig prøvet det før, fortæller hun i interviewet.

Det er blandt andet Kendalls hang til gamle biler og hendes forkærlighed til sneakers, der har fået rygterne om hendes seksualitet til at løbe på internettet. Havde rygterne på internettet været sande, så ville vi også allerede have hørt om det fra Kendall selv. - Jeg er ikke homoseksuel. Jeg har virkelig ikke noget at skjule. Og jeg ville aldrig skjule sådan noget, siger hun til Vogue. Artiklen fortsætter efter billedet
Kendall Jenner har senest datet basketballspilleren Blake Griffin. De første billeder af Kendall Jenner og Blake Griffin sammen kom tilbage i september, da hun var til fest med den syv år ældre basketspiller. Kendall var tidligere kædet sammen med rapperen ASAP Rocky, men det er faktisk ikke første gang, at hun dater en basketballspiller. Hun har nemlig tidligere datet Jordan Clarkson. Forholdet til Blake Griffin fik for nyligt en del negativ presse, da Blake blev sagsøgt af sin ekskæreste, der mente, at han havde forladt hende til fordel for Kendall. Du kan komme hjem til Kendall Jenner i galleriet herunder

Hjemme hos Kendall Jenner

Sponsoreret indhold