Katy Perry raser mod Trump

Katy Perry raser mod Donald Trump, efter at præsidenten har langet ud efter staten Californien, der er ramt af voldsomme skovbrande.

Katy Perry raser mod Donald Trump, efter at præsidenten har langet ud efter staten Californien, der er ramt af voldsomme skovbrande.

Foto: Mega

 

Den amerikanske sangerinde Katy Perry er rasende på præsident Donald Trump, efter hvad hun opfatter som en absolut hjerteløs kommentar på præsidentens foretrukne medie, Twitter.

Det er skovbrandene i Californien, der har kostet 29 mennesker livet og gjort flere hundrede hjemløse og sendt tusinder på flugt, der er omdrejningspunktet for striden mellem de to.

Donald Trump var i weekenden i Frankrig for at være med til at markere 100-året for afslutningen af 1. verdenskrig, men han havde alligevel tid til at kommentere situationen i den brandhærgede demokratisk-dominerede delstat.

- Der er ingen anden grund til de massive, dødelige og meget dyre skovbrande i Californien end den elendige forvaltning af skovene. Milliarder af dollars bliver brugt på det hvert år med så mange menneskeliv, der går tabt på grund af dårlig skov-forvaltning. Det skal laves om, ellers bliver den føderale pengekasse smækket i, skriver Trump.

Det fik popstjernen Katy Perry til at reagere skarpt.

- Det er et fuldstændig hjerteløst svar. Der er ikke en gang politik involveret. Kun gode amerikanske familier, der mister deres hjem, og bliver evakueret til et midlertidigt tilflugtsted, mens du tweeter, skriver Katy Perry.

De voldsomme brande har blandt andet betydet, at byen Paradise nord for Sacramento er blev slettet fra landkortet.

27.000 mennesker har på den måde mistet deres hjem, og samtlige byens arbejdspladser er også gået tabt.

På kendisfronten har folk som skuespilleren Gerard Butler og sangerne Robin Thicke og Miley Cyrus mistet deres huse.

Kim Kardashian, Will Smith, Caitlyn Jenner og Charlie Sheens eks, Denise Richards, har måttet forlade deres boliger i området, og Lady Gaga og instruktøren Guillermo del Toro frygter for deres boliger.

Når 29 mennesker er døde og tusinder er efterladt hjemløse og kun har fået de mest nødvendige ting med fra deres hjem, er mange af Katy Perrys 109 millioner følgere på Twitter enige med popsangeren i, at Trump er helt galt afmarcheret, når han midt i den menneskelige tragedie, politiserer skovbrandene.

- Han er ond, skriver en af Katys følgere.

- Og hans fans og støtter er ikke et hak bedre, fortsætter følgeren.

- De er bundrådne. Hver og én, skriver en anden.

Ved tidligere skovbrande i Californien, har Trump også kritiseret lovgivningen i delstaten.

- Brandene i Californien er blevet så meget værre af, at lovgivningen (i den demokratisk styrede delstat, red.) ikke tillader, at man bruger tilgængeligt vand i nærheden, men skal hente det i Stillehavet, skrev præsidenten.

Dengang fik Donald Trump også svar på tiltale.

- Vi har rigeligt med vand til at bekæmpe disse brande, sagde en brandchef ved den lejlighed til abcnews.com.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close