Ups! Katy Perry gør ved et uheld fræk privatbesked til Orlando Bloom offentlig

Katy Perry og Orlando Bloom blev for første gang set sammen til en Golden Globe-fest i 2016 og har siden da været on/off kærester.

Katy Perry og Orlando Bloom blev for første gang set sammen til en Golden Globe-fest i 2016 og har siden da været on/off kærester.

(Foto: All Over Press)

Det gælder lige om at tjekke en ekstra gang på Instagram, når man enten kommenterer eller sender et privatbesked - det har Katy Perry lært på den hårde måde.

Den 33-årige sanger troede, hun sendte en pivfræk privatbesked til kæresten Orlando Bloom på Instagram, men den endte med at blive en kommentar under hans billede, og så kunne hele verden pludselige læse med i parrets private korrespondance. Hov! 

Orlando Bloom er aktuel i teaterstykket "Killer Joe", der spiller i Londons West End, og på scenen smider han alt tøjet

Og det var netop, da den tidligere "Ringenes Herre"-stjerne skulle gøre reklame for sit teaterstykke med nøgenindslag, at Katy Perry kom til at forveksle kommetar- og privatbeskedfunktionen på Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

No you didn’t, @katyperry. #CommentsByCelebs

Et opslag delt af @ commentsbycelebs den

Som altid er der nogen, der er hurtige til at tage screenshots på de sociale medier. 

- Jeg skal have et turpas til den røv, skriver Katy Perry bramfrit, i hvad hun tror er en privatbesked til Orlando Bloom. 

Dog indser hun hurtigt sin bommert og tilføjer: 

- Ups, det var meningen, at det skulle sendes privat til dig. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Katy Perry kan ikke få nok af Orlando Blooms mås. Foto: All Over Press

Katy Perry og Orlando Bloom er helt officielt sammen igen, efter de gik fra hinanden sidste år

Rygterne om, at parret igen havde fundet sammen, startede tilbage i februar, da de blev spottet på ferie sammen

Siden har de blandt andet været på ferie sammen i Rom, hvor de blev fotograferet tæt sammen ved flere lejligheder. 

- Katy vil gerne have tingene til at fungere denne gang. Hun prøvede, men kunne ikke skære ham ud af sit liv. Hun holder for meget af ham. Denne gang holder de det diskret, men de er sammen igen, fortalte en insider tilbage i februar til The Sun

Artiklen fortsætter under billedet. 

Katy Perry og Orlando Bloom mødte i sidste måned Paven.

Katy Perry og Orlando Bloom møder paven i Rom i april 2018. Foto: All Over Press

 

Bloom og Perry blev første gang set sammen til en Golden Globes-fest i januar 2016. 

I marts 2017 proklamerede parret dog, at de ville holde en "respektfuld og kærlig pause"

- Før rygter eller falske historier begynder at sprede sig, kan vi bekræfte, at Orlando og Katy tager en respektfuld og kærlig pause på dette tidspunkt, udtalte en talsmand for parret til det amerikanske medie US Weekly.

Katy Perry har tidligere haft flirter og kærester med rundt i verden, når hun har været på turné, så hvis vi er heldige, tager hun Orlando med til Danmark, når hun den 8. juni giver koncert i Royal Arena. 

Det vil også være en oplagt lejlighed for Orlando Bloom at møde Katys søsters svigerfamilie. Katy Perrys søster, Angela Hudson, er nemlig gift med den danske trommeslager Svend Lerche. Så sent som i december var Katy i Danmark, hvor hun dagen før juleaften var på barcrawl i København

De famøse nøgenbilleder

Da Katy Perry og Orlando Bloom var sammen første gang, kom de på alles læber, da nøgenbilleder af Orlando Bloom på ferie i Italien dukkede op

Her kunne man se Katy og Orlando på et surfbræt, hvor hun sad i bikini foran, mens han padlede bagi uden en trevl på kroppen. 

- Vi havde været helt alene i fem dage. Ingen omkring os. Der var ingen chance for at nogen kunne få noget som helst, så jeg havde en følelse af at være fri. Hvad kan jeg sige? Note til mig selv: Du er aldrig helt fri, har han efterfølgende fortalt i et interview med Elle

Se billeder af Orlando og Katy Perry sammen i galleriet herunder:

Katy Perry og Orlando Bloom (forskellige billeder af dem sammen)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close