31 dræbt - over 200 savnes: Skuespiller deler hjerteskærende foto

Skuespiller Gerard Butler er en af de kendte, der har mistet alt i skovbrandene.

Skuespiller Gerard Butler er en af de kendte, der har mistet alt i skovbrandene.

(Fotos: MEGA)

De værste skovbrande i Californiens historie har siden torsdag ødelagt tusindvis af hjem og sendt endnu flere på flugt.

31 meldes indtil videre omkommet i flammerne, mens over 200 savnes. Over en kvart million indbyggere er blevet evakueret fra Californien, der siden torsdag har været ramt af flere ukontrollerede brande, der er opstået som følge af tørke og kraftige vinde.

En af de evakuerede er Hollywood-stjernen Gerard Butler, der til daglig bor i Malibu-området, der også er et af de hårdt ramte områder.

Den 48-årige skuespiller har nu delt et hjerteskærende foto af sit hjem, der er blevet fuldstændig opslugt af flammerne.

Til billedet skriver Gerard Butler:

- Vendte tilbage til mit hus i Malibu efter evakuering. Hjerteskærende tid på tværs af Californien. Inspireret som altid af modet, ånden og ofrene fra brandfolkene, skriver Gerard Butler som kommentar til billedet på Instagram, hvor han også takker brandvæsenet i Los Angeles og opfordrer til at støtte dem.

Særligt den nordlige del af Californien er ramt af de voldsomme brande.

Det var kombinationen af ekstrem tørke i området og kraftig blæst, der torsdag aften fik en mindre brand i det nordlige Californien til at udvikle sig til et gigantisk brand, der spredte sig til et område på mere end 400 kvadratkilometer.

Ilden spredte sig på et tidspunkt med over 20 kvadratkilometer i timen. Det svarer til, at branden spredte sig til et område på størrelse med Fælledparken i København for hvert halvandet minut.

Artiklen fortsætter under billedet...

Brandene har allerede kostet over 30 mennesker livet. Foto: MEGA

Indtil videre er mindst 31 personer døde i branden, mens 228 er meldt savnet. Tallene justeres dog løbende, og myndighederne frygter, at tallene vil blive endnu højere. Myndighederne formoder desuden, at der vil gå tre uger, før brandene er under kontrol.

Også Kim Kardashian er blandt de kendisser, der er været på flugt som følge af brandene. I al hast måtte hun flygte fra sit milliondyre hjem i Los Angeles torsdag aften.

Den 38-årige realitystjerne fortalte efterfølgende på sin egen Instagram-profil, at hun blot havde en time til at pakke sine vigtigste ejendele, før hun i al hast måtte flygte fra sit hjem i Hidden Hills i Californien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Helikoptere kaster vand ud over brandene. Foto: MEGA

Kim Kardashian havde først filmet den enorme skovbrand fra sit eget privatfly, men da hun landede, gik det op for hende, at branden var i fare for at brede sig til hendes og ægtefællen Kanye Wests milliondyre hjem.

- Er lige landet derhjemme og havde en time til at pakke og evakuere. Jeg beder til, at alle er i sikkerhed, skrev Kim Kardashian som kommentar til de billeder, som hun delte på sin Instagram-story i forbindelse med brandene.

De voldsomme brande truede også området Calabasas, hvor Kim Kardashians søster Kourtney bor. Kourtney valgte også at evakuere sit hjem.

Brandene i Los Angeles har ædt store dele af området. Foto: LA County Sheriff'sTwitter

Kim Kardashian filmede selv brandene, som altså endte med at true hendes eget hjem. Foto: Instagram

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close