Khloé Kardashian: Jeg ville gerne have haft en dreng

Khloé Kardashian blev i april mor til en lille pige.

Khloé Kardashian blev i april mor til en lille pige.

Foto: All Over Press

Den 12. april blev Khloé Kardashian, 34, mor til datteren True Thompson, og i en række nye tweets afslører realitystjernen, at hun hellere ville have haft en dreng end en pige. 

- Jeg ønskede mig brændende at få en dreng, fordi Mason (hendes nevø, Kourtney Kardashians ældste søn, red.) er så tætte. Jeg elsker vores bånd, skriver Khloé Kardashian på sin Twitter-profil. 

- Jeg var sikker på, jeg skulle have en dreng, men Gud velsignede mig med min dyrebare True, og nu ville jeg ikke ane, hvad jeg skulle gøre med en dreng, tilføjer hun. 

- True har gjort mig mere sød og blid. Gud giver dig, hvad du har brug for, skriver hun om det at få en pige i stedet for en dreng. 

Artiklen fortsætter under tweetet.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Mood PS why are rolls soooooo cute on babies?!

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

For nylig afslørede Khloé Kardashian, hvor meget hun havde tabt sig, efter hun for tre måneder siden fødte datteren True

Det er lidt over tre måneder siden, at Khloé Kardashian blev mor til datteren True.

Og selv om hun ikke havde gjort noget ekstraordinært for at smide kiloene, så var de alligevel begyndt at rasle af hende. 

Det afslørede Khloé på sin blog

- Efter jeg fødte True, har jeg ikke puttet noget pres på mig selv for at tabe de ekstra kilo. Jeg ville bare gerne tilbage til min normale rutine fra før, jeg blev gravid, hvor jeg trænede fem til seks gange om ugen, fortalte Khloé på bloggen.

Hun afslørede samtidig, at hun havde tabt 15 kilo, siden hun blev mor for første gang. 

- True blev tre måneder den 12. juli, og jeg har ærligt talt ikke givet mig selv et tal, jeg ville tabe mig på det her tidspunkt, specielt fordi jeg ikke havde mulighed for at træne de første seks uger. Men siden fødslen, har jeg tabt 33 pund(15 kilo, red.). Jeg er overrasket over, at jeg har tabt så meget vægt så hurtigt, skrev Khloé. 

På Khloés billeder på Instagram kunne man også se, at hun var godt på vej tilbage til sin oprindelige form. 

Artiklen fortsætter efter billedet

 

Never have I ever.....

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

Et af de helt store samtaleemner under Khloé Kardashians graviditet var, at kæresten Tristan Thompson havde været hende utro op til flere gange.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close