Charlie Sheen: - Sådan opdagede jeg, at jeg havde HIV

Charlie Sheen fortalte tirsdag morgen på direkte TV, at han er smittet med HIV.

Charlie Sheen fortalte tirsdag morgen på direkte TV, at han er smittet med HIV.

All Ober

For fire år siden vågnede Charlie Sheen med en tordnende hovedpine – badet i sved. Selv troede den skandaleombruste skuespiller, at det var en hjernetumor, og at hans tid var ved at rinde ud.

Men det var ikke en kræftsygdom, der var ved at tage livet af Charlie Sheen. I stedet kunne lægerne fortælle, at han var smittet med HIV.

- Det er et svært ord at sluge. Det vender éns liv op og ned, fortalte Charlie Sheen, da han tirsdag morgen gik på direkte TV på 'The Today Show' for at bekræfte de rygter, der har svirret den sidste uge.

- Jeg er her for at fortælle, at jeg er HIV-positiv. Jeg tror, jeg sætter mig selv fri fra dette her fængsel i dag, tilføjede Charlie Sheen, der altså også kom ind på den skæbnesvangre dag for fire år siden, hvor hans liv slog en kølbøtte.

- Jeg blev diagnosticeret for fire år siden. Jeg blev hastet til hospitalet, da jeg vågnede i sengen dynget i sved med hovedpine. Jeg troede, det var en hjernetumor. Jeg troede, det var slut, siger Charlie Sheen.

- Jeg har haft ubeskyttet sex med to, men de var advaret og er nu under kontrol hos min læge, tilføjer Charlie Sheen i sin afsløring på 'The Today Show'.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg har fået virussen. Ikke helt sikkert.  

Rygterne om at den kendte skuespiller skulle være HIV-smittet, begyndte at svirre i sidste uge. Charlie Sheen fortæller i dag på direkte TV, at det netop er for at stoppe rygterne, at han har valgt at stå frem og fortælle om sin HIV-smitte.

I sidste uge kunne flere amerikanske medier fortælle, ”at en stor Hollywood-stjerne, der har haft intime forhold med blandt andre en Oscar-vindende skuespillerinde, er testet positiv for HIV”.

Det seneste døgn har flere medier så skrevet, at der der er tale om den 50-årige skuespiller, der mest er kendt for sin rolle i "Two and a half men". I dag bekræftede han det så selv på direkte TV.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close