Hollywood16. november 2015

BREAKING FRA USA: Charlie Sheen smittet med HIV

Sheen vil tirsdag morgen afsløre, at han er smittet med HIV.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_charlie_sheen_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

LOS ANGELES/SE og HØR: Charlie Sheen er smittet med HIV. Det afslører han tirsdag på 'The Today Show' på kanalen NBC.

Det kan flere amerikanske medier bekræfte mandag formiddag.

En af Hollywoods største PR-folk bekræfter, at han for et halvt år siden fik en henvendelse fra Sheens folk for at håndteren 'HIV-krisen'.

- Det er ingen nyhed for mig. Jeg har vidst det i lang tid. Jeg har ondt af ham, siger Howard Bragman til People Magazine.

Sheen, 50, har ifølge Bragman, været meget usikker på, hvordan han skulle håndtere situationen i offentligheden.

- Interviewet (i morgen i 'The Today Show, red) kan give ham sympati. Men han skal være opmærksom på, at han også kan blive anklaget af sine tidligere seksuelle partnere, fortæller Bragman.

I 2011 fik han et sammenbrud. Sheen blev fyret fra USAs mest populære TV-serie, 'Two and a Half Men', efter en fuldstændig nedsmeltning på coke og sprut - og med masser af skiftende sex-partnere.

SE og HØR mødte Sheen på Four Seasons-hotellet på Doheny Drive i Beverly Hills i 2012, og her var han ikke bange for at tale om sin nedtur:

- 2011 var et meget negativt år for mig. Det er også derfor, jeg er dybt taknemmelig for, at jeg har fået denne nye chance. Anger Management handler netop om at kunne styre sin vrede. Noget, jeg ikke mestrede i 2011, forklarede han.

- Jeg har i den grad lært, at man ikke skal tage sit beskidte vasketøj og hænge det ud til offentligt skue.

Sheen forklarede, at han var begyndt at komme ud med sin vrede på anden vis end ved at smadre sig selv med coke og sprut.

- Ved du vide hvordan, spurgte Charlie og grinede. Nærmest sådan lidt pinligt berørt:

- Jeg tager en pakke Frosted Flakes eller Corn Flakes. Og så et baseball-bat. Så losser jeg til den pakke, mens jeg er helt alene. Det giver den fedeste lyd, sagde og og tilføjede:

- Man kan også bare skrige ind i en pude,.

Sponsoreret indhold