Hollywood17. november 2015

Sheen bekræfter rygter: - Jeg er smittet med HIV

Charlie Sheen har netop bekræftet, at han er smittet med HIV
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/web1_charlie_sheen_aop.jpg
 (Foto: All Over Press)

Charlie Sheen er smittet med HIV.

Det har skuespilleren netop afsløret på 'The Today Show' på kanalen NBC.

- Jeg er her for at fortælle, at jeg er HIV-positiv. Det er et svært ord at sluge. Det vender éns liv op og ned, fortæller skuespilleren i TV-programmet og tilføjer:

- Jeg tror, jeg sætter mig selv fri fra dette her fængsel i dag.

Rygterne om at den kendte skuespiller skulle være HIV-smittet, begyndte at svirre i sidste uge. Charlie Sheen fortæller i dag på direkte TV, at det netop er for at stoppe rygterne, at han har valgt at stå frem og fortælle om sin HIV-smitte.

I sidste uge kunne flere amerikanske medier fortælle, ”at en stor Hollywood-stjerne, der har haft intime forhold med blandt andre en Oscar-vindende skuespillerinde, er testet positiv for HIV”.

Det seneste døgn har flere medier så skrevet, at der der er tale om den 50-årige skuespiller, der mest er kendt for sin rolle i "Two and a half men". I dag bekræftede han det så selv på direkte TV.

- Jeg blev diagnosticeret for fire år siden. Jeg blev hastet til hospitalet, da jeg vågnede i sengen dynget i sved med hovedpine. Jeg troede, det var en hjernetumor. Jeg troede, det var slut, siger Charlie Sheen.

- Jeg har haft ubeskyttet sex med to, men de var advaret og er nu under kontrol hos min læge, tilføjer Charlie Sheen i sin afsløring på 'The Today Show'.

- Jeg ved ikke, hvordan jeg har fået virussen. Ikke helt sikkert.

En af Hollywoods største PR-folk har tidligere på ugen fortalt, at han for et halvt år siden fik en henvendelse fra Sheens folk for at håndteren 'HIV-krisen'.

- Det er ingen nyhed for mig. Jeg har vidst det i lang tid. Jeg har ondt af ham, udtalte Howard Bragman til People Magazine.

Charlie Sheen, 50, har ifølge Bragman været meget usikker på, hvordan han skulle håndtere situationen i offentligheden.

- Interviewet (i dag, i 'The Today Show, red.) kan give ham sympati. Men han skal være opmærksom på, at han også kan blive anklaget af sine tidligere seksuelle partnere, fortæller Bragman.

Opdateres...

Sponsoreret indhold