Nyheder28. juli 2018

Her er første foto af Jakob Oftebro efter brandulykke

Jakob Oftebro har delt det første billede, der viser ham efter brandulykken tidligere på sommeren, der gav ham alvorlige brandskader i ansigtet
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-77092.jpg
 Foto: Aller Media

Tilbage i maj blev skuespiller Jakob Oftebro alvorligt forbrændt i ansigtet under indspilningerne til en TV-serie i Sverige. Han blev hastet på hospitalet, hvor han var indlagt i flere dage med andengradsforbrændinger.

Nu har den prisvindende skuespiller delt det første foto af sine brandskader. På sin Instagram-profil har han delt et billede, og til billedet sætter han nu ord på den voldsomme ulykke, der blandt andet betyder, at han ikke må udsættes for sol i ansigtet i tre år.

- Sommeren 2018 blev lidt anderledes end jeg havde forventet. På grund af en ulykke mistede jeg meget af huden på højre side af mit ansigt og må holde mig i skyggen og være dækket til. Uden støtten fra alle, der har skrevet og ringet, familie, venner og min fantastiske kæreste havde det været utroligt svært. Tak fordi I har fået mig gennem denne vanskelige tid, skriver Jakob Oftebro på sin Instagram-profil.

Efter ulykken blev skuespilleren hastet på hospitalet. På et billede fra Jakob Oftebros Instagram-profil kan man se, at han blev indlagt som ”Ukendt mand”. Om det skyldes, at han er kendt i den brede befolkning, vides ikke.

Den 32-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra ”Skammerens Datter” og ”1864”, var i gang med indspilningerne til TV-serien ”Hamilton” 19. maj, da en molotovcocktail eksploderede og gav ham brandskader i ansigtet.

Han blev efterfølgende hastet på hospitalet i kritisk tilstand. Og ifølge skuespillerens manager er det altså Jakob Oftebros ansigt, der er blevet forbrændt af molotovcocktailen.

Svensk politi bekræftede efterfølgende ulykken over for Verdens Gang.

– Opkaldet til alarmcentralen kom lørdag klokken 16.27. Ambulancen var fremme et minut senere. Klokken 16.28 blev personen kørt på hospitalet med brandskader, udtalte pressetalsmand ved Stockholms Politi, Kjell Lindgren, i sidste uge til Verdens Gang.

Sponsoreret indhold