Se billedet: Jakob Oftebro tilbage på scenen efter brandulykke

Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge.

Jakob Oftebro arbejder både som skuespiller i Danmark og Norge.

Foto: Aller Media

Robert-vinderen, den 32-årige norske skuespiller Jakob Oftebro, blev i maj alvorligt forbrændt i ansigtet ved en ulykke under TV-optagelser.

Efterfølgende kom det frem, at de skader, han havde pådraget sig, var så voldsomme, at skuespilleren skulle holde sig fra direkte sollys i hele tre år

Men det afholder ikke skuespilleren fra at passe sit arbejde og i går aftes gik Oftebro på scenen til generalprøven på det udendørs teaterstykke "Peer Gynt", der har premiere i dag, i Gålå i Norge. 

Norsk SE og HØR kan vise billeder af den prisvindende skuespiller på scenen. 

Artiklen fortsætter under opslaget. 

- Fordi Oftebros ansigtshud skal hele korrekt, er han nødt til at holde sig indendørs i dagtimerne under prøverne, fortalte Marit Lien, der er daglig leder af "Peer Gynt"-forestillingen, til Dagbladet i sidste uge til Dagbladet. 

I et interview med NRK satte Jakob Oftebro selv ord på, hvordan brandulykken påvirkede ham. 

- Det så jo ikke godt ud i starten. Meget af min hud var brændt væk, og der gik betændelse i det. Det var ulækkert. Jeg vidste ikke, hvilket omfang det var, og jeg ville komme til at ligne mig selv igen, fortalte skuespilleren til NRK

I sidste uge delte Oftebro selv det første billede af ham efter ulykken

På sin Instagram-profil delte han et billede, og til billedet satte han ord på den voldsomme ulykke, der blandt andet betød, at han ikke må udsættes for sol i ansigtet i tre år.

- Sommeren 2018 blev lidt anderledes end jeg havde forventet. På grund af en ulykke mistede jeg meget af huden på højre side af mit ansigt og må holde mig i skyggen og være dækket til. Uden støtten fra alle, der har skrevet og ringet, familie, venner og min fantastiske kæreste havde det været utroligt svært. Tak fordi I har fået mig gennem denne vanskelige tid, skrev Jakob Oftebro på sin Instagram-profil.

 

Efter ulykken blev skuespilleren hastet på hospitalet. På et billede fra Jakob Oftebros Instagram-profil kunne man se, at han blev indlagt som ”Ukendt mand”. Om det skyldtes, at han er kendt i den brede befolkning, vides ikke.

Den 32-årige skuespiller, der blandt andet er kendt fra ”Skammerens Datter” og ”1864”, var i gang med indspilningerne til TV-serien ”Hamilton” 19. maj, da en molotovcocktail eksploderede og gav ham brandskader i ansigtet.

Han blev efterfølgende hastet på hospitalet i kritisk tilstand.

Svensk politi bekræftede efterfølgende ulykken over for Verdens Gang.

– Opkaldet til alarmcentralen kom lørdag klokken 16.27. Ambulancen var fremme et minut senere. Klokken 16.28 blev personen kørt på hospitalet med brandskader, udtalte pressetalsmand ved Stockholms Politi, Kjell Lindgren, i sidste uge til Verdens Gang.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close