Italiensk idyl: Ronaldo på hed badeferie i Sardinien

Godt overblik – både på banen og på båden. Cristiano Ronaldo er faldet godt til i Italien.

Godt overblik – både på banen og på båden. Cristiano Ronaldo er faldet godt til i Italien.

(Foto: MEGA)

Den 33-årige portugisiske verdensstjerne skiftede fra spanske Real Madrid til italienske Juventus denne sommer, og han er ikke gået ned på noget, selv om nogle måske vil se den italienske Serie A som et skridt ned fra den spanske La Liga.

I hvert fald nyder Cristiano Ronaldo, hans 24-årige kæreste Georgina Rodríguez og resten af familien livet fuldt ud med alt, som landet med de azurblå have – og landsholdsspilledragter – kan byde på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

En gang massage på dækket siger man da ikke nej til.

En gang massage på dækket siger man da ikke nej til. (Foto: MEGA)

For nylig snuppede han en tur i solen ved Sardinien, og der var tid til intime stunder med kæresten og familiehygge med børnene.

Der er rygter om, at Georgina, der er mor til Ronaldos yngste datter Alana på knap et år, har sagt ja til at gifte sig med ham. Men parret har ikke bekræftet forlovelsen.

De to mødte hinanden ved et arrangement for modehuset Dolce & Gabbana og har dannet par siden november 2016.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Fodboldspillerens ældste søn, Cristiano Junior på otte år, skulle eftersigende have arvet sin fars talent for fodbold – og de to kan også hygge sig i bølgen blå.

Fodboldspillerens ældste søn, Cristiano Junior på otte år, skulle eftersigende have arvet sin fars talent for fodbold – og de to kan også hygge sig i bølgen blå. (Foto: MEGA)

Ud over Alana har Ronaldo sønnen Cristiano Junior på otte år samt tvillingerne Mateo og Eva Maria, som han viste frem på de sociale medier i juni sidste år.

Men fire børn er tilsyneladende ikke nok for den populære verdensstjerne. I hvert fald har der været forlydender om, at Ronaldo drømmer om at få i alt syv børn.

Se alle billederne fra Cristiano og Georginas ferie i galleriet herunder:

Italiensk idyl: Cristiano Ronaldo på badeferie

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close