Hollywood 30. maj 2018

Hovedrolleindehaver dropper 'The Walking Dead'

'The Walking Dead' bliver uden Andrew Lincoln efter sæson ni
Foto: All Over Press
Hovedrolleindehaveren Andrew Lincoln alias 'Rick Grimes' kan have dræbt sin sidste zombie i TV-serien 'The Walking Dead'.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Det oplyser TV- og filmsitet, Collider. Ifølge Collider dropper Andrew Lincoln den populære zombie-serie efter den kommende 9. sæson. Andrew Lincoln har spillet 'Rick Grimes', der kæmper for menneskelighedens fortsatte eksistens, helt fra begyndelsen af serien tilbage i 2010. Serien har gennem årene været meget populær med skyhøje seertal. Sidste år blev produktionen af serien kortvarigt sat på hold, da en stuntman døde i en ulykke under optagelserne. Det førte efterfølgende til et sagsanlæg fra den afdøde stuntmans familie. Hver sæson består af 16 afsnit, og sæson 9 har endnu ikke haft premiere endnu, men det sker senere i 2018, efter at sidste afsnit af sæson 8 blev sendt den 15. april i år. 'Rick Grimes', der spilles af 44-årige Andrew Lincoln, er en af seriens mest populære figurer, så det bliver et stort tab for fans af serien at sige farvel til deres helt. For at gøre ondt værre er Rick Grimes kun med i seks af den kommende sæsons 16 afsnit, inden han forlader serien. Hvordan han gør sin exit efter at have medvirket i mere end 125 episoder er endnu uvist - det har selskabet bag serien, AMC, endnu ikke villet udtale sig om. Men Rick Grimes' farvel til 'The Walking dead' kan meget vel komme til at koste på seertals-kontoen. Sidste sæson forlod hans 'søn', 'Carl Grimes', der blev spillet af den 18-årige Chandler Riggs, serien, og det førte til massiv seernedgang - det kan blive endnu værre med Rick Grimes' exit. AMC har nu tilbudt en anden 'The Walking Dead'-skuespiller, Norman Reedus, positionen som hovedrolleindehaver i serien. 49-årige Norman Reedus spiller karakteren 'Daryl Dixon', og angiveligt har AMC haft den helt store pengepung fremme for at få Reedus til at blive i serien og overtage hovedrollen. Norman Reedus var fra 1998 til 2003 sammen med den danske supermodel Helena Christensen. De fik sammen sønnen Mingus, der er 18 år gammel.

Norman Reedus, der her ses sammen med smukke Helena Christensen ved et Calvin Klein modeshow i september sidste år, ventes at få en stor pose penge for at blive og overtage hovedrollen i 'The Walking Dead'. (Foto: All Over Press)

Parret var aldrig gift men er forblevet venner efter bruddet og har i alle årene delt forældremyndigheden over Mingus. GALLERI - billeder fra 'The Walking Dead':

Billeder fra "The Walking Dead"-serien

Sponsoreret indhold