Hollywood12. september 2016

Åh nej! Kan vi forvente to døde i ny "Walking Dead"-sæson?

Noget kunne tyde på, at mere end en mister livet, når "The Walking Dead" er tilbage på amerikansk TV d. 23. oktober

Billeder fra "The Walking Dead"-serien

23. oktober vender "The Walking Dead" tilbage på amerikansk TV, og fans af serien ved allerede nu, at der højst sandsynligt kommer til at være et dødsfald i sæsonens første afsnit.

Men nu går spekulationerne på, om der rent faktisk er to personer, der dør i første afsnit.

I sæson seks af den populære serie, så vi, hvordan Negan stod klar med battet "Lucille", mens vores venner anført af Rick Grimes, spillet af Andrew Lincoln, sad knælende på jorden. Scenen blev mørk, det kunne høres, at Negan slog løs med battet, og så vidste vi, at en person højst sandsynligt var blevet slået ihjel.

Du kan se flere billeder fra "The Walking Dead" i galleriet i toppen af artiklen

Grunden til, at der nu spekuleres i, om der er to personer, der mister livet, skyldes et interview med Entertainment Weekly, som instruktøren bag serien har givet.

I interviewet fortæller instruktøren Greg Nicotero nemlig, hvorfor vi ikke måtte få at vide, hvem der dør i slutningen af sidste sæson.

- Hvis vi havde vist dødsfaldene, så havde seerne ikke følt med vores hovedpersoner i sæson syv, på den måde, som de skal, fortæller han i interviewet.

Og netop det, at han taler om "dødsfaldene" og ikke "dødsfaldet" har fået flere fans til at spekulere i, om det er fordi der så er to, der dør i starten af næste sæson.

En der helt sikkert overlever i starten af næste sæson er Carol, der bliver spillet af Melissa McBride. Carol er nemlig ikke med i den afsluttende scene i sæson seks, så hende ved man er med videre.

Og selvom hun ikke selv er med i scenen, så har hun fortalt, at dem der venter på den nye sæson godt kan glæde sig.

- Åh, Gud. Det kommer til at ryste væggene. Ventetiden er det værd. Og selvom du er vred med den, eller om du elskede cliffhangeren, ventetiden er det værd, fortæller hun til Entertainment Weekly.

Du kan se den nyeste trailer for den nye sæson herunder

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold