Dødsfald under "The Walking Dead"-optagelser: Produktionen sat på pause

Foto: All Over

Optagelserne til den nye sæson af "The Walking Dead" blev ramt af en tragedie tidligere på ugen, da stuntmanden John Bernecker faldt ni meter ned og slog hovedet.

Hans skader var så alvorlige, at han senere afgik ved døden på et hospital i Atlanta. 

Det skriver E!News

- Produktionen er sønderknust over det forfærdelige tab af John Bernecker. Johns arbejde for "The Walking Dead" og mange andre film og serier vil blive ved med at underholde publikum i generationer. Vi sender alle vores kondolencer, kærlighed og tanker til Johns venner og familie, skriver seriens hovedfatter Scott Gimple i en pressemeddelelse. Efter dødsfaldet har hele filmholdet valgt at sætte optagelserne til den nye sæson af "The Walking Dead" på paus, hvornår man genoptager optagelserne vides endnu ikke. 

John Berneckers familie har efter hans tragiske dødsfald været ude og fortælle, at Johns organer vil blive transplanteret.

Også seriens mange stjerner har været ude og sende deres kondolencer.

Norman Reedus, der spiller Darryl i serien, lagde i går en hyldest til John på Instagram. 

- Kærlighed og tanker til Johns familie og venner i dag. Du vil blive savnet, skriver Reedus. 

Artiklen fortsætter efter billedet

love and prayers to Johns family and friends today. You will be missed.

Et opslag delt af norman reedus (@bigbaldhead) den

Også Jeffrey Dean Morgan og Lauren Cohan, der spiller henholdsvis Negan og Maggie, har sendt tanker afsted til Johns familie. Det har de valgt at gøre på Twitter. 

- Dyb sorg i dag og for hver eneste i morgen. Kærlighed, respekt og kondolencer til Johns familie og venner. Han vil for altid være savnet, skriver Jeffrey Dean Morgan. 

Artiklen fortsætter efter de to tweets

Trods det tragisk dødsfald, så forventes det stadig, at den nye sæson af "The Walking Dead" får premiere den 29. oktober i år. Indtil videre er der i hvert fald ikke meldt ud, at serien bliver forsinket, trods produktionsstoppet. 

Sidste afsnit af sæson syv af "The Walking Dead" blev vist i foråret, allerede inden serien havde haft sæsonpremiere blev det afsløret, at sæson otte også var på vej

Serien er kendt for sine mange drabelige dødsfald, og ingen af seriens medvirkende kan føle sig sikker. I det ene afsnit er de med, i det næste bliver de spist af en zombie

Du kan se billeder fra "The Walking Dead" i galleriet herunder

Billeder fra "The Walking Dead"-serien

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close