Hollywood4. juli 2016

"Walking Dead" forlystelse er åbnet: Vi tør IKKE prøve den

For få timer siden åbnede Universal Studios Hollywood officielt dørene op for deres nye "Walking Dead" forlystelse, som bestemt ikke er for sarte sjæle

Walking Dead forlystelse er åbnet i Hollywood

Hvis du ikke er bange for gys og zombier, så er det nu, at du skal tage til Californien i USA. Her har Universal Studios Hollywood nemlig slået dørene op for en ny "Walking Dead"-forlystelse, og den er ikke for sarte sjæle.

Forlystelsen, der er bygget op over det populære univers, hvor Rick Grimes nedkæmper zombier i kampen for at overleve, er bygget op som en labyrint, hvor gæsterne skal gå igennem.

Det hele foregår i en bygning, der er bygget til at ligne Harrison Memorial Hospital, stedet, hvor vi første gang møder Rick Grimes i TV-serien.

Men indenfor på hospitalet kommer man igennem flere velkendte locations fra "The Walking Dead".

Undervejs i labyrinten vil sensorer registrere, at du kommer, og det vil sætte hændelser i gang, der vil skræmme dig helt ind i næste uge.

Og pludselig, før du ved af det, er du omringet af Walkers, der kan lugte blod. Og så gælder det ellers bare om at komme ud af labyrinten.

Ifølge gæster i parken, der allerede har prøvet forlystelsen, så er den så virkelighedstro, at man flere gange vil blive skræmt fra vid og sans.

Så man skal have nerver af stål, hvis man skal bevæge sig indenfor.

Du kan se lidt af, hvordan forlystelsen ser ud her, og se flere billeder i galleriet

Sponsoreret indhold