Her er Shawn Mendes' reaktion på Haileys forlovelse

Foto: All Over Press

Alle troede, at Shawn Mendes og Hailey Baldwin bekræftede deres forhold til hinanden, da de tilbage i maj kom sammen på den røde løber ved årets Met Gala. 

Men siden er der sket meget. Hailey er nemlig blevet forlovet med Justin Bieber, som hun fandt sammen med igen i løbet af juni, og samtidig har hun slettet samtlige billeder af Shawn Mendes på sin Instagram-profil. 

Nu fortæller Shawn, hvordan han reagerede, da han hørte, at Hailey var blevet forlovet med Bieber.

- Jeg sendte Hailey en SMS på dagen, hvor jeg sagde tillykke. Og det er egentlig det. Jeg tror, at alle gerne vil have, at der skal være mere til det... Men det er der ikke, fortæller Shawn i et interview med The Project

På Instagram kunne man ellers se flere billeder af Shawn og Hailey sammen, og mens at Hailey har slettet alle sine billeder af Shawn, så har han valgt at beholde billederne af Hailey.

Derfor kan man stadig se, hvor glade de så ud sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet

@tommyhilfiger #metgala

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes) on

Romancen mellem Shawn og Hailey, der først så dagens lys tilbage i oktober, nåede altså aldrig rigtigt at tage fart, inden Hailey røg tilbage i armene på Justin Bieber. 

De to unge mennesker blev ellers spottet sammen flere gange i den korte tid, som deres romance nåede at vare. 

Justin Bieber, 24, og modellen Hailey Baldwin, 21, datede tilbage i februar 2015 til april 2016og i starten af juni begyndte de endnu en gang at flette fingre

Den 24-årige popprins gjorde det i foråret forbi med on/off-kæresten Selena Gomez, mens Hailey Baldwin sidst blev kædet sammen med charmesangeren Shawn Mendes

Dog var Shawn Mendes adskillige gange ude og slå fast, at han ikke dannede par med den 21-årige model

Hailey Baldwin har tidligere været ude at fortælle, at det ikke er nemt at date en superstjerne som Justin Bieber.

- Jeg vil ikke have opmærksomhed, fordi jeg er i et forhold med en bestemt person. Det er svært at date et menneske, som er i den her industri, fortalte Hailey Baldwin ifølge E! til Marie Claire.

- Man bliver nødt til at være tykhudet og meget stærk. Og så bliver man nødt til udelukkende at fokusere på den person, som man er sammen med og intet andet, tilføjede modellen dengang.

Justin Bieber har smidt omkring 3 millioner kroner efter den forlovelsesring, som Hailey Baldwin nu bærer på sin finger

Forleden kom det også frem, at det bliver Alaia og Ireland Baldwin, der skal være Haileys brudepiger, når hun skal en tur op ad kirkegulvet

Se flere billeder af Shawn Mendes i galleriet herunder

Stort galleri med Shawn Mendes

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close