Hollywood2. november 2017

Shawn Mendes og Hailey Baldwin: Nyt par?

Sangeren og modellen forlod en halloween-fest sammen hånd i hånd
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shawn-mendes-hailey-baldwin.jpg
 Foto: All Over Press

Modellen Hailey Baldwin og veninden Kendall Jenner var tirsdag aften værtinder for en halloween-fest på kendisstedet Delilah i West Hollywood.

Men det var ikke ren uhygge, der herskede til højtidsfesten. Magasinet People kan nemlig fortælle, at Shawn Mendes, 19, og Hailey Baldwin, 19, hyggede sig gevaldigt til festen.

- Han havde sin arm rundt om Hailey og blev ved hendes side hele natten, afslører en kilde til People, der kan tilføje, at parret forlod festen sammen hånd i hånd klokken et om natten.

Sidste måned startede rygterne om en ny kendisromance, da Baldwin og Mendes blev set sammen til Universal Studios' Halloween Horror Nights, og et par dage efter spiste de middag sammen.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/8.24921567.jpg
 Foto: All Over Press

Hailey Baldwin og Kendall Jenner ankommer til halloween-fest udklædt som Powerpuff Pigerne. Foto: All Over Press.

Canadiske Shawn Mendes brød igennem i 2014 efter at have oparbejdet en kæmpe fanskare på de sociale medier. Hans debutalbum "Handwritten" indtog Billboards førsteplads i april 2015. Hans andet album "Illuminate" toppede også salgslisterne i juni 2016.

Hailey Baldwin arbejder som model og har prydet siderne i blandt andet Vogue, Teen Vogue, Marie Claire og Harper's Bazaar. Hun er datter af skuespilleren Stephen Baldwin, mens Alec Baldwin er hendes farbror. Hailey Baldwin har tidligere dannet par med Justin Bieber.

I galleriet kan du se mange flere billeder af Shawn Mendes.

Stort galleri med Shawn Mendes

Sponsoreret indhold