Hollywood16. juli 2017

"The Walking Dead"-stuntmand død: Her er 17 stunts der også gik grueligt galt

Stuntmanden John Bernecker afgik i fredags ved døden, efter han faldt ni meter ned under optagelserne til "The Walking Dead". Han er ikke den første, og bliver nok heller ikke den sidste, der kommer til skade under optagelserne til en film eller TV-serie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_89.jpg
 Foto: All Over

Stuntmanden John Bernecker afgik i fredags ved døden, efter han kom alvorligt til skade efter et fald under optagelserne til "The Walking Dead".

- Produktionen er sønderknust over det forfærdelige tab af John Bernecker. Johns arbejde for "The Walking Dead" og mange andre film og serier vil blive ved med at underholde publikum i generationer. Vi sender alle vores kondolencer, kærlighed og tanker til Johns venner og familie, skriver seriens hovedfatter Scott Gimple i en pressemeddelelse. Efter dødsfaldet har hele filmholdet valgt at sætte optagelserne til den nye sæson af "The Walking Dead" på pause, hvornår man genoptager optagelserne vides endnu ikke.

Men det er langt fra første gang, at skuespillere og stuntmænd kommer til skade under optagelserne til film og TV-serier.

Det er nemlig sket rigtigt mange gange.

Film som "XXX" og "Taxa 2" har begge liv på samvittigheden, mens store stjerner som Nicole Kidman, Daniel Craig og Orlando Bloom alle er blevet kvæstet under optagelserne til nogle af deres største film.

Også herhjemme har vi set skuespillere, der er kommet alvorligt til skade under optagelserne til film og serier. Mest alvorlig er nok den ulykke, som skuespilleren Bodil Jørgensen kom ud for under optagelserne til en "Far til fire"-film tilbage i 2014.

- Jeg følte, at jeg blev så lille af den ulykke. Jeg sank helt i knæ. At vende tilbage og lave det, jeg kan, og som er det eneste, jeg kan, og finde ud af, at jeg stadig kan, det har været en stor fornøjelse. Det har været en stor glæde for mig at fylde mig selv ud igen med det, jeg holder af, fortalte Bodil Jørgensen fem måneder efter den alvorlige ulykke.

Du kan læse om 17 film og serier, hvor de gik grueligt galt, i galleriet herunder

Filmstunts der gik gruelig galt

null

Sponsoreret indhold