Nyheder11. november 2014

Bodil Jørgensen: - Man må jo rejse sig igen

Den populære skuespillerinde er glad for at kunne komme tilbage i sit fag efter sommerens voldsomme ulykke
Bodil Jørgensen i 2013, helt uanende om hvad der venter hende forude
Bodil Jørgensen i 2013, helt uanende om hvad der venter hende forude
 Foto: All Over PressNår Bodil Jørgensen vender tilbage på scenen i Glassalen i Tivoli til maj næste år, er det endnu et skridt på vejen til at lægge den voldsomme ulykke, hun var ude for i juni, bag sig.

Ulykken, der var tæt på at koste hende livet, har heldigvis ikke taget modet fra hende. Tirsdag mødte hun op til pressemøde på sommerrevyen "Tam Tam" i Tivoli, og selvom det kun er fem måneder siden, hun blev kvæstet af en traktor under indspilningerne til den nye "Far til Fire"-film, var hun iført høje hæle og højt humør.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen vender tilbage til revyscenen

I sommer måtte hun trække sig fra Tivolis sommerrevy på grund af ulykken, men nu er hun klar til at vende tilbage til den gamle haves skrå brædder.

- Jeg følte, at jeg blev så lille af den ulykke. Jeg sank helt i knæ. At vende tilbage og lave det, jeg kan, og som er det eneste, jeg kan, og finde ud af, at jeg stadig kan, det har været en stor fornøjelse. Det har været en stor glæde for mig at fylde mig selv ud igen med det, jeg holder af, fortæller Bodil Jørgensen.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen alvorligt kvæstet: Sådan skete ulykken

- Man må jo blive ved at rejse sig, når man falder, som man siger. Det er gået fremad, fra da det var rigtig skidt, og det skal man jo glæde sig over og tage i mod med kyshånd, siger hun bestemt.

Det er første gang, hun er i Tivoli siden ulykken.

- Det er gribende at være her igen. Der er noget rørende ved, at livet fortsætter. Man kan hoppe fuldstændigt af og springe på igen. Men jeg er klar til at se fremad, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen: Sådan lærte jeg at gå igen

Den seneste tid har Bodil Jørgensen indspillet tv-serien "Badehotellet", men snart skal hun ud og stå på de skrå brædder igen. Hun ved dog, at det bliver vigtigt, at hun lytter til sin krop og siger stop, hvis det bliver nødvendigt.

- Jeg får varmet op til sommerrevyen med forestillingen "Den Grønne Elevator", som vi skal på turné med. Men hvis der er nogle ting, jeg ikke kan, så må vi jo lave arrangementet lidt om og finde på nogle andre sjove finurligheder, siger hun.

Tivolis sommerrevy får premiere den 28. maj 2015.

Sponsoreret indhold