Alvorlig ulykke: Her er Bodil Jørgensens kvæstelser

Bodil Jørgensen fik flere brud efter onsdagens ulykke

Bodil Jørgensen fik flere brud efter onsdagens ulykke

Foto: AOP og Kaspar Wenstrup
Onsdagens alvorlige ulykke under optagelserne til den nye Lille Per-film har kostet 53-årige Bodil Jørgensen flere ribbensbrud og brud på bækkenet.

Det skriver BT, som har talt med Jesper Winge Leisner, der står for opsætningen af årets Tivoli revy, hvor skuespillerinden har en stor rolle.Traktoren som Bodil Jørgensen forulykkede i (Foto: Poul Anker Nielsen)


- De meldinger vi har fået går på, at Bodil har brækket flere ribben, og at hun også har fået brud på bækkenet, samt andre skader, siger Jesper Winge Leisner til BT.

Ulykken skete onsdag morgen på Mandø og ved Vester Vedsted vest for Ribe, da Bodil Jørgensen var passager i en traktor, der forulykkede.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: Her er politiets pressemeddelelse

LÆS OGSÅ: Bodil Jørgensen alvorligt kvæstet - hastet på hospitalet med politieskorte

Relevante myndigheder er allerede nu ved at kigge nærmere på, hvordan ulykken kunne ske - og de får formodentligt god hjælp. For den alvorlige ulykke, som sendte Bodil Jørgensen på hospitalet, blev nemlig filmet, fortalte Henrik Møller-Sørensen, der er direktør i ASA Film, tidligere til Ekstra Bladet.

Filmstrimlen viser en rød traktor med Bodil Jørgensen og en anden skuespiller ombord køre op ad et dige, men ved toppen af diget går det galt. Traktoren begynder at glide, og den 53-årige skuespillerinde falder af og bliver ramt af traktoren.

LÆS OGSÅ: Her er billederne fra ulykkesstedet

- Man havde kørt den (traktoren, red.) igennem, og der havde ikke været problemer. Vi mener, vi har taget alle sikkerhedsforanstaltninger, som vi skal, og vi har aldrig tidligere haft uheld i ASA Film, udtalte Henrik Møller-Sørensen, til Ekstra Bladet.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken kl. 06:40, og hurtigt efter blev Bodil Jørgensen i al hast fragtet til hospitalet - først i Esbjerg og siden til det mere specialiserede universitetshospital i Odense.

Trods de alvorlige skader er den folkekære Bodil Jørgensen nu i bedring. Dog er hendes rolle i Tivoli 'Tam Tam' nu udskudt. Senere torsdag eftermiddag vil Tivoli afsløre, hvem der skal afløse hende.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close