Hollywood13. april 2018

Kris Jenner bekræfter Khloés fødsel

Kris Jenner har lige bekræftet, at Khloé Kardashian har givet hende endnu et barnebarn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/khloe-kris-12042018.jpg
 Foto: All Over Press

Khloé Kardashians mor, Kris Jenner har netop bekræftet, at Khloé Kardashian tidligere torsdag har født.

Typisk for Kardashian-klanen sker bekræftelsen på sociale medier.

Kris har på sin Instagramprofil skrevet et enkelt ord - 'Velsignet!!!'.

Men videoen, der ledsager postet, siger det hele.

Det er et gammelt klip fra W Magasine, hvor hendes datter Kendall Jenner siger 'baby' på repeat.

Du kan se postet herunder.

Matriarken Kris Jenner har nu ni børnebørn. Hun er mormor og farmor til ni uger gamle Stormi, tre måneder gamle Chicago, 17 måneder gamle Dream Renée, Saint (2), Reign Aston (3), North (4½), Penelope Scotland (5½), otteårige Mason Dash og så Khloés lille pige
Det er 33-årige Khloés første barn, mens hendes 27-årige kæreste, NBA-spilleren Tristan Thompson, er far til sønnen Prince fra et tidligere forhold.
https://imgix.seoghoer.dk/kris-jenner-12042018.jpg

Kris Jenner er den første fra familien, der bekræfter Khloés fødsel. (Foto: All Over Press)

Han er de seneste dage blevet afsløret som en utro charlatan, der har dyrket flere fremmede kvinder under Khloés graviditet.
Senest i den forgangne weekend skal han have overnattet på hotel i New York med stripklub-bartenderen Lani Blair, mens stakkels Khloé sad hjemme i Cleveland, Ohio, og ventede på at føde deres fælles barn. Hele Kardashian-klane er rasende på Tristan, men Khloé ønskede, at han skulle være til stede under fødslen. Her havde Khloé også støtte af Kris Jenner og søstrene Kim og Kourtney Kardashian.
https://imgix.seoghoer.dk/tristan-12042018.jpg

Billedet er fra tidligere, men Tristan Thompson ser skyldig ud, og det har han også grund til. (Foto: All Over Press)

Tristan skal passe sin baskettræning i dag, men vil ifølge en kilde bruge så meget tid på hospitalet som muligt, skriver PEOPLE.
Kris fløj til Ohio onsdag for at støtte Khloé, der oven i graviditeten pludselig skulle forholde sig til kærestens gentagne eskapader med andre kvinder. - Kris og de andre familiemedlemmer er der for at give Khloé så meget støtte som muligt. De forsøger at holde hende nogenlunde stabil rent mentalt. De er mere end rasende på tristan. Deres mål er at få Khloé ud fra hospitalet så hurtigt som muligt uden at sætte barnets helbred over styr, siger en kilde til PEOPLE.

Sponsoreret indhold