Hollywood6. april 2017

Hollywood-stjernes film-fiasko: Hans film solgte kun én billet

Hollywoodstjernen Shia LaBeouf fik ikke den åbningssucces, han formentlig havde drømt og håbet på, da hans film ”Man Down” for nylig fik premiere. Filmen solgte nemlig kun én sølle biografbillet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shia_labeouf.jpg
 Foto: All Over

Han har haft masser af succes i film som ”Transformers”, ”Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige” og ”Lawless”.

Men succes er ikke lige det første ord, man kommer til at tænke på, når snakken falder på skuespiller Shia LaBeoufs nye film ”Man Down”.

Filmen solgte nemlig sølle én (ja…1!) billet til den nette sum af £7,21 (svarende til 62,72 kroner) i åbningsweekenden.

Det skriver News.

I filmen ”Man Down” spiller Shia LeBeouf en soldat hjemvendt fra krigen i Afghanistan, der bliver sat på en ny prøve, da han skal forsøge at finde sin forsvundne kone og søn.

Filmen har netop haft premiere i de engelske biografer. Og her var der altså ganske få (eller rettere: Der var én), der havde lyst til at opleve Shia LeBeouf i rollen som hjemvendt soldat.

Til sammenligning indtjente hans film ”Transformers” svimlende $144 millioner i USA, da den havde premiere.

Det skal dog lige nævnes, at ”Man Down” kun blev vist i én enkelt biograf i åbningsweekenden: Nemlig i Reel Cinema i Burnley, der ligger nord for Manchester. Filmen blev også udgivet digitalt i forbindelse med den ene forestilling.

Men selv om filmen altså kun blev vist i én biograf, havde folkene bag nok håbet på et større fremmøde. Også fordi filmen har andre store stjerner på plakaten. Kate Mara og Gary Oldman spiller også med i ”Man Down”, men disse stjerner var altså heller ikke store nok til at lokke flere englændere i biffen.

Filmen udkommer på DVD og Blu-Ray til maj.

Du kan se en trailer for filmen herunder:

Sponsoreret indhold