Shia LaBeouf kunne have dræbt kæresten

(Foto: All Over Press)

(Foto: All Over Press)

Foto: All Over Press

Skuespilleren Shia LaBeouf er kendt for sit iltre temperament, og nu er han blevet fanget på kamera i et skænderi med kæresten, Mia Goth, i Tübingen i Tyskland.

Her står det klart, at den kontroversielle stjerne ikke ville have holdt sig tilbage, hvis ikke en gruppe mennesker, der tilfældigt kom forbi, havde stoppet skænderiet.

Videooptagelser, som Entertainment Tonight har fået fat i, viser en del af det skænderi, parret havde. Her kan man se, hvordan Shia LaBoeuf beder Mia Goth om en taske, som hun holder.

- Jeg vil ikke røre dig. Jeg vil ikke være aggressiv. Det er sådan noget lort her, der gør, at folk bliver voldelige, siger han.

Skuespilleren tager efterfølgende imod tilbuddet om et lift til lufthavnen fra nogle af dem, der har overværet skænderiet, og her kan man i videooptagelser høre Shia LaBoeuf forklare, at det var godt, parret blev stoppet, da det ellers kunne have udviklet sig meget dramatisk.

- Jeg vil ikke røre en kvinde. Jeg vil ikke slå en kvinde. Men jeg bliver presset. Hvis jeg var blevet der, så havde jeg slået hende ihjel, siger Shia LaBeouf.

Optagelserne viser også, at stjernen prøver at ringe til sin ekskæreste, Megan Fox.

Shia Labeouf, der blandt andet har været med i danske Lars von Triers "Nymphomaniac", har endnu ikke kommenteret videoen.

Se optagelserne, som Entertainment Tonight har fået fat i her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close